FOTO'S: Dit zijn de Backstreet Boys... vroeger en nu

Celebs door Redactie Ze.nl
1 van 5

Holy moly, is het serieus alweer ruim 20 (twintig. Twin-tig. TWIN-TIG) jaar geleden dat de Backstreet Boys aan de haal gingen met onze tere puberhartjes? Jazeker. Nick Carter, AJ McLean, Kevin Richardson, Howie Dorough en Brian Littrell bestormden eind jaren '90 de hitlijsten met nummers als I want it that way, Quit playing games with my heart en As long as you love me. Hoe gaat het tegenwoordig met de Amerikaanse boyband? Wij speurden in de fotoarchieven naar oud beeldmateriaal van de Backstreet Boys en zochten op hoe het nu met ze gaat.

Brian Littrell

Brian kwam bij de Backstreet Boys door niemand minder dan zijn oudere neef: Kevin! In 1997, tijdens de opnames van de clip van As long as you love me, werd Brian verliefd op een van de modellen uit de video: Leighanne Wallace. Twee jaar later vroeg hij haar ten huwelijk en guess what: de twee zijn nog steeds bij elkaar en hebben een zoontje van veertien: Baylee. 

Brian is een toegewijd christen en bracht in 2006 zijn eerste soloalbum uit met Christelijke popmuziek. Meer dan 100.000 exemplaren werden er verkocht.