Sekshoroscoop week 30: 24 juli t/m 30 juli

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 4

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 30. 

 

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Deze week heeft jouw bedpartner een orale verrassing voor jou! Wat dacht je van urenlang genot? Dat wordt genieten! Maar wees wel voorbereid en stap voor de sekspartij nog even snel onder de douche. Wel zo’n fris idee en zo kun jij je ook zonder zorgen volledig laten gaan. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ondanks dat het hartje zomer is, lijkt het bij jou wel een ijstijd in bed. Er is werkelijk waar geen greintje hitsigheid te bekennen en je vajayjay lijkt meer op een uitgedroogde vrieskist dan een warme feestgrot. Mensen kunnen jou beter deze week even met rust laten totdat jij je inner vlammetje weer aan weet te wakkeren. Tip: kijk eens een fijne ouderwetse romantische komedie. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ga je deze week op vakantie? Vergeet dan je sexy lingerie niet, want de zon brengt jouw hoofd op hol en dat wil je graag uitdragen. Met een kanten stringetje en jarretels zie je er niet alleen aan de buitenkant sexy uit, je voelt je ook sexy van binnen en… that shows