Flopwip: Het diarreedrama

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 2

De ene vrijpartij blijft nog dagen in je geheugen staan en de andere sekssessie vergeet je het liefst zo snel mogelijk. Elke week deelt een van onze lezeressen een heel fijne, of juist heel slechte beurt. Deze week vertelt de 31-jarige Anouk over haar flopwip: die ene keer dat haar eten verkeerd was gevallen. 

“Het had zo’n romantische avond moeten zijn. Mijn vriend en ik waren twee jaar samen en dit wilden we vieren met een citytrip. Je kent het wel: een weekend lekker eten, drinken en de stad verkennen. En ’s avonds urenlange seks. In vooral dat laatste hadden we veel zin.”

“Mijn vriend en ik houden van een beetje experimenteren, en dus hadden we het nodige meegenomen voor een spannende en licht kinky avond. En speciaal voor de gelegenheid had ik een prachtig setje lingerie besteld dat hij nog niet had gezien. Na een heerlijk diner bij een Mexicaans restaurant besloten we onze drankjes over te slaan en meteen het hotel in te duiken. We hadden er zo’n zin in!” 

“Ik had veel gegeten en dacht dat ik daardoor een beetje buikpijn had. In de badkamer trok ik de lingerie aan en sensueel liep ik de slaapkamer in. Hij was blij verrast en ik moet zeggen: ik vond mezelf er ook mooi uitzien. Ook mijn vriend bleek een verrassing voor mij te hebben: hij had spullen meegenomen om me vast te binden aan het bed, één van mijn langgekoesterde fantasieën.”

“Het was net zo spannend als ik van tevoren dacht. Hij had me goed vastgemaakt: ik kon werkelijk geen kant op, maar des te geiler dat ik het vond. Normaal ben ik best wel een controlefreak, en nu kon ik daar helemaal niets mee en moest me compleet overgeven aan hem. Hij verwende me met zijn handen, met zijn tong… ik werd helemaal gek.”

Lees deel 2 op de volgnede pagina.