FOTO'S! Man (21) heeft de grootste testikels

Sport & gezondheid door Laura

De gemiddelde man mag misschien denken dat groot gereedschap altijd beter is, maar Forence uit Kenia weet wel beter. De 21-jarige man heeft al sinds zijn tiende jaar een mysterieuze aandoening waardoor zijn testikels tot wel tien keer hun ‘normale’ grootte zijn opgezwollen. Alvast een waarschuwing: dit zijn shocking beelden!

grootste testikels

In 2006 is het gezwel al eens operationeel verwijderd, maar het groeide terug. Door het enorme formaat van zijn testikels kan Forence niet meer naar school. Normale kleding past niet en lopen gaat ook moeizaam.

“Het begon klein, zoals een steenpuist. Daarna was het zo groot als mijn vuist. Het bleef maar groeien en groeien”, vertelt Forence aan Barcroft TV. “Ik werd geopereerd en de artsen hebben het verwijderd. Toen hebben ze testen gedaan en bleek dat het niet volledig was verwijderd. Ik kon toen niet terug naar het ziekenhuis vanwege geweld na een verkiezing en moest thuis blijven. Ik nam mijn medicijnen, maar het bleef groeien. Ik moest terug voor een tweede operatie, maar ik kon het geld niet bij elkaar sparen.”

Klasgenootjes pestten Forence met zijn ongewone omvang en hij bleef steeds vaker thuis bij zijn broer Eliza en zijn oma. Hoewel zijn broer en oma hem gezelschap houden heeft Forence geen vrienden die op bezoek komen.

De buurman van de familie plaatste een foto van Forence op Facebook met een oproep in de hoop dat iemand Forence kon helpen. “Drie dagen nadat ik de foto’s over het internet had verspreid, kreeg ik een telefoontje van Our Lady of Mercy Ranguma dat een ambulance hem zou komen ophalen.”

In twee operaties wordt het gezwel verwijderd en zijn geslacht naar een normaal formaat teruggebracht. De artsen geloven dat Forence zelfs een normaal seksleven kan leiden en kinderen kan krijgen na de operatie. Eind goed, al goed.

Klik hieronder voor de (shocking!) foto's.

Lees ook: Nicci is geboren met twee vagina’s: ik voelde me een freak