Deze beauty essentials heb je nodig voor een sun-kissed look

Beauty door Redactie Ze.nl

Het is weer zover: we hebben een gloednieuwe Beautybox op de redactie ontvangen! Dit keer met het thema: A true Sun Goddess! Want met de producten in deze box krijg je die heerlijke sun-kissed look met een stralende huid, mooie lippen en glanzend haar. So you can shine like a Sun Goddess!

Essentials van de maand juli

Vogue Cosmetics Glow & Shine Bodylotion Spray & G
Paul Yacomine  Microfinish No 2 25ml
Greenland Body mist 75ml
Jelly Pong Pong Bare Necessities Highlighting Pencil
Jelly Pong Pong Lip Butter ‘Ballons’

Vogue Cosmetics – Glow & Shine Bodylotion Spray & Go € 5,99 200ml

Glow & Shine is geïnspireerd op de tropische luxe geurbeleving in combinatie met luxe diamantpoeder die de huid optimaal voedt. De Glow & Shine Bodylotion Spray & Go is verrijkt met Diamond en een gouden Shimmer. Dit zorgt voor een subtiele glow op de huid. Trekt binnen enkele seconden in en hydrateert de huid optimaal. De rijke Diamond zorgt ervoor dat de huid zijdezacht en strakker aanvoelt. De geur van lichtzoete mandarijn, frisse jasmijn en amber en kruidige muskus met vanille prikkelt de zintuigen optimaal. De dierproefvrije Bodylotion Spray plakt niet, de huid voelt na gebruik niet vettig aan en is gemakkelijk aan te brengen op de huid.
 

Greenland – Body mist 75ml € 14,95

Een Sun Goddess moet er niet alleen ‘glowy’ uit zien, maar ook heerlijk ruiken. De Greenland Fruit Emotions body mist aardbei-anijs biedt de uitkomst. Dit product had eigenlijk in de Beautybox van juni moeten zitten. Helaas is door een foutje de heerlijke bodylotion meegegaan. Omdat we hebben vernomen dat veel leden ook interesse hadden in de bodymist ontvang je het product nu in deze editie. De bodymist is verpakt in een mooi stijlvolle fles en is handig om mee te nemen in je tas. De geur is luchtig en verfijnd. De mist geeft direct verfrissing en laat je lekker ruiken. Ideaal voor in de warme maanden als je niet een te zware geur op wil doen. Greenland body mist is dierproefvrij en bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is onder andere vrij van SLS, SLES, parabenen en alcohol.  Sun Goddess zomertip: leg de bodymist in de koelkast voor een extra verfrissend effect.
 

Paul Yacomine – Microfinish No 2 25ml € 16,00

Microfinish No 2 is een haarserum met versterkende, ontgiftende en ultra-voedende ingrediënten, die diep tot de haarschacht doordringt om kostbaar vocht aan te vullen en een glanzende afwerking te creëren. Het is een lichte maar intensieve substantie, geschikt voor elk haartype, maar vooral voor de iets dikkere, zwaardere haartypes. Breng gelijkmatig aan op droog haar en creëer mooi glanzend en zijdezacht haar!


Jelly Pong Pong – Bare Necessities Highlighting Pencil € 16,10

Dit dierproefvrije potlood is een highlighter, oogschaduwbasis, waterliner en concealer in één. Ideaal voor een stralende zomerlook. Blend op het voorhoofd, de jukbeenderen, het voorhoofdbeen en langs de neus om je features te verlichten. Je kan er ook
huidoneffenheden en donkere kringen onder de ogen mee verhullen. Breng het aan op je waterlijn voor een open blik. Dit product kun je ook gebruiken als je lenzen hebt, is hypoallergeen, niet-comedogeen, heeft geen ftalaten en is parabenen vrij. Het potlood bevat passievrucht & rooibos thee-extracten; krachtige natuurlijke antioxidanten om de huid te helpen genezen en te laten glanzen.
 

Jelly Pong Pong – Lip Butter ‘Ballons’ € 17,00

Een lipbutter die geïnspireerd is op de favoriete lipstick van Kylie Jenner. Deze kleur zit tussen een toffee en nude tint in. Je krijgt van dit product geen grauwe uitdrukking. Lipbutter ‘Ballons’ heeft een licht rode ondertoon die zorgt een warm complex; voor een true Sun Goddess! Het product is 70% natuurlijk en de verpakking is geproduceerd met sojamelk.

 

Wil jij deze Beautybox graag zelf ontvangen? Je kunt hem tot 14 juli nog bestellen voor maar 14,95. Of je laat jezelf gewoon elke maand verassen met een Beautybox. Bestel een maandelijks abonnement en je bent ook nog voordeliger uit.