Sekshoroscoop week 28: 10 juli t/m 16 juli 2017

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 4

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 29. 

Sekshoroscoop week 28

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Oef, deze week ben jij moe en dat heeft zijn uitwerking op je seksleven. Jij hebt deze week meer zin in een paar uurtjes extra slaap dan een paar uurtjes extra seks. En daar is helemaal niks mis mee, zie het als een oplaadweek zodat je volgende week weer kunt knallen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je zit teveel in je hoofd, Vissen! Door alle gedachtes die jou bezighouden kun je je maar moeilijk focusses op ‘de daad’ en lijkt een climax er niet in te zitten. Lucht dus je hart vóór je met iemand het bed induikt, anders wordt het minnenspel letterlijk een gebed zonder eind. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Je hebt je seksmojo weer helemaal terug en je richt je deze week met name op de ander in bed. Minuten-, zo niet urenlang ben jij in de weer om je bedpartner te voorzien van geile verwennerij. En je gedrag loont, Ram! You get what you give, dus bereid je voor op veel verrukkelijke hoogtepuntjes tussen de benen.