Sekshoroscoop week 26: 26 juni t/m 2 juli 2017

Intiem door Redactie Ze.nl
1 van 4

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 26.

Sekshoroscoop week 26

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Buiten mag de ergste hittegolf voorbij zijn, tussen de lakens stijgen de temperaturen ook deze week bij jou tot ongekende hoogten. Het gehijg van je sekspartner en jij levert zoveel condens op, dat je ter plekke de vrijscène van Titanic zou kunnen naspelen. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vrijgezel? Dan staat er deze week iets spannends te gebeuren uit onverwachte hoek. En dat betekent dat je voorbereid moet zijn. Plan dus alvast een waxbeurt in, zodat je seksuele verrassing niet direct afhaakt door overtollige bossen haar op ongewenste plekken. Heb je een relatie? Ook dan staat jou een verrassing te wachten. Hint: zoek het in de orale hoek voor onverwachts urenlang plezier.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Deze week word je overvallen door een geile bui, net terwijl je onderuitgezakt op de bank een film aan het kijken bent én er niemand in de buurt is. Wees ondernemend, Ram! De mogelijkheden zijn eindeloos: bel je vaste scharrel op voor een quickie, stuur hem of haar een spannend appje of… houd een stomende masturbeersessie.