Ze's sekswoordenboek: Sploshing

Liefde door Laura

Zo nu en dan stuit je op van die begrippen waarvan je niet meteen weet wat het betekent. Of waarvan je wel een idee hebt, maar graag precies wilt weten wat het inhoudt. Zo schreven we al eens over VampingPostillonage en LHBTQQIP2SAA. Zoals gebruikelijk hebben we weer een nieuwe term voor je deze week: Sploshing.

sploshing

Sexy foodfight

Sploshing is een term die gebruikt wordt binnen de Wet and Messy fetisjisme, afgekort: WAM. Liefhebbers van sploshing zijn dol op extra vies worden tijdens de seks.

Iedereen heeft wel een bus slagroom en bakje aardbeien meegenomen tussen de lakens, maar sploshers gaan een behoorlijk stapje verder. Zij brengen graag taarten, honing, pudding, gesmolten chocolade en melk mee in de slaapkamer. Niet om elkaar te voeren. Nee, ze vinden het opwindend om het over zichzelf en elkaar uit te smeren en er – letterlijk – in te rollebollen… Niet alleen eten wordt hiervoor gebruikt, maar ook verf, scheerschuim en slijm. Zolang ze er maar ‘Wet’ en ‘Messy’ van worden. Overigens vallen lichaamssappen hier niet onder.

Er bestaat zelfs een sploshingdatingsite en splosh porno. Vooral mannelijke sploshers smullen van cake sitting video’s. Hierbij gaat een vrouw op een taart zitten en beweegt haar heupen heen en weer.

 

Les ook: 5 tips om de eerste move te maken