Sekshoroscoop week 23: 5 juni - 11 juni 2017

Intiem door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 23.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Deze week staat in het teken van een wippie in het wild. Dus trek je hikeschoenen aan, neem je tent mee en bouw je eigen sekshut in het bos. Seksen tussen zoveel eikels kan hartstikke leuk zijn en… nooit gedacht dat een huttenbouw zo geil kon zijn!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Het keyword voor jou in deze zinderende week is: handwerk! En denk iets verder dan alleen aftrekken of vingeren, want onder handwerken valt natuurlijk ook naaien. Dus begin met een spannend voorspel waarbij je je bedpartner opgeilt met je vingers en maak het af met een stomende neukpartij. Insteken, omslaan, doorhalen, af laten glijden heeft nog nooit zo spannend geklonken.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Verandering van spijs doet eten, maar verandering van glijmiddel… is een minder goed idee. Er is veel troep op de markt, en jij kiest nét die ene waar jouw lichaam allergisch op reageert. Ook met nieuwe wasmiddelen moet je oppassen. “Er jeuk aan hebben” zal voor jou nooit meer hetzelfde zijn.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Het mag buiten nog zo warm zijn, jij lijkt wel een ijskonijn deze week. Aan jouw lijf deze week geen polonaise. Volgende week sta je er misschien weer anders in, maar deze week heb je meer dan genoeg aan je twee beste maatjes: Ben en Jerry.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Deze week ben jij in een creatieve bui, Tweelingen! Bedenk bijvoorbeeld eens wat je allemaal nog meer kunt doen met de ijsklontjes die je je in je zelfgemaakte gin tonic gooit. Wat dacht je van een spannende sekspartij waarbij je de ander teased met ijsblokjes? Ice ice, baby!

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Het temperament wat er bij jou van nature in zit, wordt deze week nog meer aangewakkerd door het warme weer. De zon verandert jou in een hitsige latina vol passie en temperament, Kreeft! Je bedpartner heeft zijn of haar handen vol aan jou en je spicy libido. Maar houd je niet in: de passionele seks wordt gewaardeerd en je vurige vagina wordt als dank flink in de watten gelegd.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Leeuw, laat je telefoon eens wat vaker links liggen! Deze week lijk je volledig op te gaan in je Instagramfeed waardoor je bijna vergeet dat de grootste like-kanon gewoon naast je ligt in bed. Focus je op wat er tussen de lakens kan gebeuren en je zult zien dat je aftersex-glow nog beter werkt dan een instafilter.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Waar is je gevoel voor ritme gebleven, Maagd? Hips don’t lie, als we Shakira mogen geloven. En dat betekent dat jij er met je hoofd niet bij bent. Help jezelf een handje en kies de juiste standjes waarbij er van jou zo min mogelijk verwacht wordt zodat een flater uitblijft. Niet: bovenop. Wel: plat op je rug en je benen in de lucht. Met een weekje zeester spelen is helemaal niets mis. De cowgirl in jou komt volgende week wel weer opdraven.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Je bent niet voor niets een Weegschaal, en dus twijfel jij deze week enorm tussen twee setjes sekslingerie. Ga je voor de geile kattenoortjes met bijpassende staart of komen de tepelkwastjes eindelijk uit de la? Allebei is een beetje teveel van het goede: je werkt immers niet bij het circus. Welke je ook kiest: je bedpartner is blij verrast.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Omdat het libido van jouw bedpartner al een tijdje op een laag pitje staat, besluit jij het heft in eigen handen te nemen en je seksleven naar de keuken te tillen. In enkel een nietsverhullende schort tover jij de ene na de andere afrodisiacum uit de pan. Met resultaat, want na jouw geile driegangendiner krijgt hij of zij spontaan zin in jouw oester. Missie geslaagd!

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Van een ochtendhumeur is er bij jou de hele week geen sprake. Sterker nog: in de ochtend ben jij op je geilst. Jouw nieuwe motto? Nog vóór het krieken krikken. Een goed idee, want een stevige vrijpartij werkt stukken beter dan een sterke bak koffie.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Deze week ben jij all about de zachte hand. Geen ruige seks voor jou, maar een week vol aaien en strelen. Helaas heeft je bedpartner juist meer zin in wat ruigere avonturen, en wanneer hij of zij vol enthousiasme bovenop je springt ben jij er al gauw klaar mee. Jullie verlangens zullen volgende week dichterbij elkaar liggen.

Lees ook: Wat je favoriete bedpositie over je zegt