Swipen op werk? Tinder lanceert webversie

Liefde door Michelle Bakker

Kun jij op werk niet wachten tot je arbeidsuren weer volbracht zijn zodat je je tinderduim aan het werk kunt zetten? Dan hebben we wellicht goed nieuws voor je! Tinder lanceert namelijk een webversie. Dit betekent dat de datingapp niet meer alleen een mobiele app is, maar ook via internet op je desktop te bereiken is. De webversie is oorspronkelijk gemaakt voor tinderaar met weinig opslagruimte op zijn telefoon, maar je kunt dus ook onopgemerkt achter je computer swipen. 

Tinder komt met een webversie
Tinder komt met een webversie

Tinder.com

Om de webversie van Tinder te gebruiken ga je, heel envoudig, naar Tinder.com. Naast minder verbruik van je opslagruimte in je telefoon heeft het online tinderen nog een bijkomend voordeel: in je zoektocht naar de potentiele prins op het witte paard zul je geen last meer krijgen van de welbekende swipeduim. 'Swipen' wordt dan namelijk slepen: je 'sleept' met de muis iemand naar links of rechts. Ook leuk: je kunt het profiel van je match bekijken tijdens het chatten.

Nog even geduld

Er is helaas wel een catch... De dienst wordt op dit moment getest in Argentinië, Brazilië, Colombia, Indonesië, Italië, Mexico, de Filipijnen en Zweden en het is nog niet zeker of Tinder Online ook naar Nederland komt, maar we zijn hoopvol: op de website van Tinder staat 'Coming soon'. Tot die tijd toch nog even ouderwets blijven swipen dus.

fout in embed: media provider niet ondersteund