Deze BN’ers zijn niet vies van een jong blaadje

Celebs door Annelot

Niet alleen in het buitenland, maar ook daarbinnen zien we steeds meer bekende mannen en vrouwen van een jong blaadje genieten. Deze zeven bekende Nederlanders hebben een relatie met een jongere vriend of vriendin. 

Gordon

Eén van de bekendste (en gezelligste) homo’s van het land is al een tijdje vrijgezel. Maar daarvoor heeft hij heel wat jonge lovers gehad. Van 2006 tot 2008 had de zanger een relatie met de veel jongere Sander, gevolgd door een relatie met het toen 24-jarige model Raoul.

Patricia Paay

We kunnen madame Paay wel de bekendste cougar van Nederland noemen. In 1988 trouwde ze met de 16 jaar jongere Adam Curry. Daarna sloeg ze de 34 jaar jongere miljonair Nicky van Dam aan de haak. En alsof deze mannen nog niet jong genoeg waren kreeg ze daarna een relatie met de 42 (!) jaar jongere Maurice Dix.

 

Het lijkt potdorie wel vakantie! 😆😎🌞

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess) op

Tanja Jess

Actrice Tanja Jess is getrouwd met de bijna twaalf jaar jongere presentator en zanger Charly Luske. De twee leerden elkaar kennen tijdens de musical ‘Boyband’. Samen hebben ze twee zoons.

Linda de Mol

Showbizzqueen Linda is met de zeven jaar jongere Jeroen Rietbergen. Ze zijn inmiddels 10 jaar getrouwd.

 

Uitzicht over beautiful #budapest 💕

Een bericht gedeeld door Froukjedeboth (@froukjedeboth) op

Froukje de Both

De Both woonde samen met haar vriend, de acht jaar jongere Jeroen te Rehorst (DJ Dekky). Samen kregen ze een dochtertje. In 2012 werd bekend dat hun geplande huwelijk werd afgelast.

Anouk

Zangeres Anouk had in 2009 een relatie met de rapper Unorthadox (hij was toen achttien jaar). Inmiddels is ze al een paar jaar helemaal hoteldebotel van basketballer Dominique Schemmekes. Zij schelen 19 jaar.

 

💕🍾Familie Rens met nog 1 op komst! #geluk #vieren #houdenvan #afvallenwordtkansloos!

Een bericht gedeeld door Virginia Rens (@virginiarens) op

Peter Jan Rens

Oud-presentator Peter Jan Rens (65) spant toch wel de kroon met zijn 42 jaar jongere vrouw Virginia. De oude snoepert trouwde begin dit jaar op Tenerife voor de camera’s van RTL5. Virginia is in verwachting van hun tweede kind.

Lees ook: De exen van Johnny de Mol