Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Do’s en don’ts voor een stralende lach

Reageer

Een sprankelende witte glimlach is niet alleen heel mooi, het laat je ook écht stralen. Je snapt dus wel dat het belangrijk is om je mond op de juiste manier te verzorgen. Hoe je dat doet? Dat lees je hier!

Wat je beter niet (meer) kunt doen:

- Wat je niet meer moet doen is je tanden proberen te bleken met baking soda. Dit chemische goedje is bedoeld om schoon te maken en maakt je tanden ook wel schoon, maar zorgt er ook voor dat het glazuur van je tanden afbreekt en dat zorgt ervoor dat je tanden juist geler worden.

- We weten dat het lastig is, maar als je wittere tanden wilt, zul je donker voedsel zoals rode wijn, koffie, bosbessen en sojasaus zoveel mogelijk moeten vermijden. Kun je écht niet zonder je bakkie pleur? Drink het dan door een rietje!

Wat je vooral wél moet doen:

- Gooi je handtandenborstel in de prullenbak, want een elektrische tandenborstel doet véél meer voor je mondgezondheid. Hij verwijdert tandplak, reinigt beter tussen je tanden en verzorgt het tandvlees beter. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische tandenborstel van Oral-B die voorzien is van een handige timer en slimme poetsdruksensoren, zodat je nooit te hard poetst. Wil je het helemaal goed aanpakken zodat elk tandartsbezoek een feestje wordt? Kies voor één van de Oral-B Genius elektrische tandenborstels. Deze kun je met je telefoon verbinden en via de Oral-B app kun je precies zien waar je hebt gepoetst, zodat je nooit een deel overslaat. Handig!

- Verwissel het opzetborsteltje regelmatig. En daarmee bedoelen we elke 10 á 12 weken. Doe je dit niet dan hopen de bacteriën zich op en daar wordt je mond niet blij van. Voor witte tanden kun je het beste kiezen voor de speciale opzetborstel 3DWhite van Oral-B die speciaal ontworpen is om de oppervlakkige verkleuringen van de tanden te verwijderen.

- Ga één keer per half jaar even bij de tandarts langs, zodat hij of zij jouw gebit goed in de gaten kan houden, gaatjes optijd kan vullen en eventuele tandsteen kan verwijderen.

- Gebruik een whitening tandpasta zoals bijvoorbeeld één van de de 3DWhite tandpasta’s van Oral-B. Je tanden zullen er zichtbaar witter van worden.

Pssst...De feestdagen komen eraan en wil je het perfecte cadeau voor je geliefde vinden? Geef een elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau en laat hem of haar dan 365 dagen per jaar stralen!

Bron, bron, bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen