Beauty-overzicht van augustus

Gezicht door Danielle

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan van zijn. Lees ook het Beauty overzicht van vorige maand.


Fajah Skincare

Oh yes! Ben jij ook zo’n fan van Fajah en haar Killerbody- Dieetboek? Dan kun je nu je volgende Fajah-fix krijgen met deze heerlijke verzorgingsproducten. You need this! De producten zijn gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten die zelfs de meest gevoelige huidjes niet zullen irriteren. Als jij deze zomer je huid een beetje links hebt laten liggen (lees: veel zon en gin tonics) dan zouden de zachte cleanser, oogcrème, dagcrème en het voedende masker wel eens jouw reddende engeltjes kunnen zijn. Je kunt de producten hier scoren.


Philosophy - Take a deep breath gel cream & eye gel cream

Adem in, adem uit en verzorg je vette huid. Het is een misvatting dat vette huidjes geen verzorging nodig hebben, maarrr je wilt natuurlijk niet glimmen alsof je frituurvet over je smoel hebt gesmeerd. Daar komen deze crème en oogcrème om de hoek kijken. Met de lichte en olievrije formule van deze crèmes voeden de producten je huid zonder het te verstoppen. Zo blijf jij voorlopig puistenvrij en zorg je dat jouw huid lekker soepel blijft.


Sally Hansen nagellak

Sally, we love you! Handjes omhoog als je een kluns bent met nagels lakken. Gelukkig blijven de lakjes van Sally Hansen super lang zitten! Dat is dus even priegelen, maar je hebt er langggg plezier van. Met het zien van de nieuwe kleurtjes weten we dat het ook voor komend seizoen wel snor zit. Koraal, metallic paars en roze, kijk daar worden we heel blij van! Je scoort ze hier.


Bourjois - Rouge editon Soufle de Velvet lipsticks

Wauw! Subtiel knallen klinkt misschien een beetje gek, maar dat is wel de beste omschrijving voor deze liquid lipstick. Deze Soufle de Velvet lipsticks van Bourjois geven je lippen een mooie matte (rode) kleur, zonder dat het gelijk 'BOEM' in your face is. Perfect wanneer je wel rood wilt, maar niet té erg wilt knallen. Deze moet je hebben. Je scoort deze prachtige liquid lipsticks hier.


Dermalogica - Charcoal rescue masque
Steenkool to the rescue! Voor de mishandelde huidjes (daar zijn die zon, het bittergarnituurtje en de alcohol weer) is er deze alleskunner. Dit masker zuivert en kalmeert huidjes die het een béétje zwaar hebben gehad. Op maandagen fake je dus gewoon een fris en fruitige huid door dit goedje op je smoel te smeren, je collega’s zullen je dankbaar zijn. Je vindt deze redder in nood hier.