Beauty overzicht van juli

Gezicht door Annelot

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan van zijn. Lees ook het Beauty overzicht van vorige maand.


Essie Summer Collection
We worden elk seizoen weer heel erg blij als Essie met nieuwe kleurtjes komt. Kunnen we weer lekker mixen en matchen bij onze zomergarderobes. Met de inmiddels al 250 kleurtjes, schoppen ze het voor elkaar om tóch elke keer weer met iets nieuws te komen. Van links naar recht en van boven naar beneden zijn dit de kleurtjes: berried treasures, loot the booty, viva antiqua (oftewel Vrouwen.nl-kleur), tribal text-styles, coconut cove. Scoor hier je favoriete kleurtje.

Batiste - Droogshampoo - Eden & Bloom
Deze drooghampoo is ideaal voor als je de wasbeurt van je haar nog één dagje wilt opschuiven, maar wel graag lekker schoon en fris haar wilt. Ze hebben de lekkerste geurtjes ever. En die blijft ook nog een vier uur lang om je heen hangen. Dat vinden wij fijn! Daarnaast is de droogshampoo geschikt voor elk haartype en extreem geschikt voor meerdaagse festivals. Hier haal je 'm.


Benefit Magic Brow
Als je wenkbrauwen maar goed zitten. En dat komt helemaal goed met de nieuwe wenkbrauwcollectie van Benefit. Met deze producten word jij de baas over elk denkbaar wenkbrauwprobleem. Van dunne wenkbrauwen tot gaatjes in je wenkbrauwen. Stap 0 is de Browvo! Conditioning primer die je wenkbrauwen er meteen voller en gezonder uit laat zien, ervoor zorgt dat de make-up langer blijft zitten en je wenkbrauwen verzorgt. Stap 1 is de Gimme Brow wenkbrauwgel, die je, zoals de naam al verklapt, wenkbrauwen geeft. Stap 2 is het Goof Proof Brow Pencil waarmee je vorm geeft aan je wenkbrauwen en ze kunt opvullen. Pluspunt: hij is watervast, dus na een regenbuitje, zwetende hitte of een duik in een tropisch zwemparadijs heb je nog steeds wenkbrauwen! Je kunt je wenkbrauwen nog extra opvullen en definiëren met Ka-Brow! Gekleurde gelcréme. En Benefit heeft meer producten om iedereen wenkbrauwen naar wens te kunnen geven. Check hier welke het beste bij jouw wensen past.


La Mer - The cleansing micellar water
Je kent dit merk vast wel van hun retedure crémes. La Mer is HET gezichtsverzorgingsmerk onder de gezichtsverzorgingsmerken. Hartstikke goed is het, maar daar betaal je ook voor. Het micellar water van La Mer veegt alle onzuiverheden weg, lost make-up op en brengt het vochtgehalte weer op peil. Je huid voelt weer heerlijk zacht, is diep gereinigd en straalt weer! Ook handig op de camping als je geen zin hebt om voor het slapen gaan dat takke-eind naar het toiletgebouw te lopen om je make-up eraf te halen. Hier te bestellen.


Marc Inbane - Bruiningsspray
We schreven er hier, en hier (let op: winacties zijn al voorbij) al over, dus als je ons een beetje volgt weet je al dat we écht fan zijn van dit product. Dit is gewoon zonder twijfel de aller beste bruiningspray die er is! Het heeft een natuurlijke kleur, brengt makkelijk aan, kleurt mee met de eigen huidtint, trekt snel in, geeft niet af, stinkt niet en blijft heel lang zitten. Wat wil je nog meer? En we zijn niet de enige die dit product fantastisch vinden, want het merk heeft onlangs twee grote beauty awards ontvangen. De spray scoor je hier. En ze hebben ook een setje voor mee op reis. Want hé, dan hoef je geen hele dagen meer te verspillen aan bruin bakken, maar je komt gegarandeerd bruiner terug dan jouw vriendinnen. Ook als het regent.