Deze make-up kun je het beste gebruiken in de zomer

Gezicht door Vrouwen redactie

In de zomer ziet jouw make-up routine er heel anders uit dan in de winter. Zo ook de inhoud van jouw make-uptasje. Voordat je de zon ingaat, moet je vaak nog een aantal aanpassingen doen, want niet alle producten die je gebruikt, zijn sunshine proof. Wat je wél in je summer makeup bag moet hebben? Laat ons jou dat vertellen!

Wanneer je de zon ingaat, wil je het liefst zo min mogelijk producten gebruiken, maar wel met een maximaal resultaat. We hebben goed nieuws voor je: de summer proof makeup bag bestaat slechts uit 4 key products.

1. Foundation met SPF
Een perfecte foundation voor de zomer is de L'Oréal Paris Cushion foundation. Deze foundation smeer je niet op je gezicht, maar je tapt het met een sponsje op de huid. De foundation voelt dankzij de formule op waterbasis gelijk als een refreshment op de huid. De Cushion Foundation egaliseert en hydrateert, waardoor je zo'n perfecte dewy summer skin creëert én het bevat SPF 29! Een fijne bijkomstigheid maar let op! Dit is dus geen vervanger van zonnebrand. Zorg altijd dat je je goed insmeert voordat je de zon ingaat!

2. Waterproof mascara
Wil je sunshine proof zijn, dan is een waterproof mascara een must. Je kunt je voorstellen dat wanneer de zon écht zijn best doet je best een duikje in het zwembad zou willen nemen. Maar ook als je zweet of door de felle zon veel zit te knijpen met je ogen, is het fijn als de mascara perfect op zijn plek blijft! Waterproof mascara it is!

De andere twee essentials vind je op ons zusje TrentAlert.nl.