WTF journaal van maandag 13 juni

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: er bestaat augurkensap uit blikjes, de adoptie van dit meisje ging geheel in Disney-stijl en deze carrièreswitch van Taylor Swift had je niet verwacht.

Augurkensap uit blikjes
Augurken: de een haat ze, de ander houdt ervan. Voor mensen uit de laatste categorie hebben we heel goed nieuws. Een augurken bedrijfje in Amerika lanceert namelijk een nieuw product. Het heet Fine Brine en eigenlijk is het gewoon het sap uit een augurkenpot, maar dan in een blikje. Voor de mensen die dat graag drinken: je hoeft het dus nooit meer uit de pot te drinken. Kort verhaal lang.


Adoptie in Disney-stijl
De 5-jarige Danielle uit Amerika was onderweg om haar adoptie definitief te maken toen ze wel een heel bijzondere verrassing kreeg. Om te vieren dat het meisje eindelijk geadopteerd werd hadden alle mensen van pleegzorg zich als Disney-prinsessen verkleed. Zelfs de rechter ging die dag verkleed als Sneeuwwitje. Danielle vond het natuurlijk allemaal geweldig en had de dag van haar leven. Wij moesten stiekem wel een traantje laten toen we deze video zagen. Hoe lief! Kort verhaal lang.

Carrièreswitch
Misschien heb je al wel gehoord dat Taylor Swift een break neemt van muziek maken, maar wat ze naast keihard chillen allemaal zou gaan doen was nog niet duidelijk. Tot nu! Het blijkt namelijk dat TayTay een heuse serie met ansichtkaarten op de markt heeft gebracht. Die zag je niet aankomen he? No worries, je bent niet de enige! Als je een Swiftie bent moeten we je helaas wel teleurstellen, want ze zijn niet in Nederland te koop. Bummer! Kort verhaal lang.

Bron. bron, bron, bron, bron