Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Dit is waarom je zou moeten plassen onder de douche

Reageer


Plassen onder de douche is best wel not done. En als je dan toch schoorvoetend toegeeft dat je af en toe onder de douche plast, zullen je vriendinnen je allemaal fronsend aankijken. Gelukkig kun je vanaf nu een gevat weerwoord geven: jouw plasgedrag redt namelijk de planeet!

Met het doortrekken van het toilet wordt ongeveer zes liter water gebruikt. Daarmee is het doortrekken van het toilet een van de grootste waterverspillers in ons huishouden. Dus als 1 miljoen mensen per dag één keer plassen onder de douche, bespaart het jaarlijks twee miljard liter aan water.

Harstikke zonde om je plasje op te houden dus! En daarnaast gebruik je ook nog eens minder toilet papier, wat ook weer hartstikke milieuvriendelijk is. En of het niet vies is om in de douche te plassen? Helemaal niet! Urine is steriel en je staat toch al onder de douche dus je kunt het ook zo afspoelen. De geur is misschien wel een dingetje, want die kan best intens worden. Helemaal als je samen met je lover staat te plassen. Je kunt het dus misschien beter tijdens je eigen douchemomentjes doen.

Bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen