Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Bewezen: vrouwen stofzuigen beter dan mannen

Reageer

Het is een eeuwige discussie binnen elk huishouden: wie doet er meer? Zijn de takel wel goed verdeeld en wordt het een beetje gecompenseerd door het aantal uren in de week dat er wordt gewerkt? En dan nog zo'n prangende vraag: wie doet het huishouden eigenlijk beter? Er is maar één manier om daar achter te komen: test it!

LG ging de test aan en Vrouwen.nl's Mariëlle zat in het vrouwen-team. En je raadt het al: dat vrouwen-team moest het opnemen tegen het mannen-team. In het vrouwen-team zaten onder andere ook Vera van Ze.nl en Kelly van Kelly Caresse. Twee vrouwen met allebei kleintjes in huis, dus dat moest wel goed komen zou je denken. Maar uit eindelijk was de spanning om te snijden. Hilariteit al om, want het ging er allemaal behoorlijk lomp aan toe.

LG had een heel parcours uitgezet om te kunnen onderzoeken welk geslacht het beste kan stofzuigen. De spelregels waren als volgt: er waren evenveel mannen als vrouwen die allemaal tegen elkaar gingen strijden. Per tweetal begon er een man en een vrouw bij de start, bij het startsein gingen ze los. In het parcours waren verschillende stofzuigers verwerkt. Gelukkig waren alle stofzuigers snoerloos, zodat je geen geknoei had met snoeren en stopcontacten.

Het parcours begon met de CordZero met RoboSense (helemaal rechts in de afbeelding): een automatische locatieherkenner waardoor de stofzuiger met een afstand van een meter zelfstandig achter je aan rijdt. Heel handig als je de strijd wilt winnen. Dan hoef je het apparaat niet steeds achter je aan te trekken, maar kun je gewoon doorlopen. Daarna pakten we de CordZero handstofzuiger met Dual Powerpack (rechts vooraan op de afbeelding) om de matten met enorm reliëf aan te pakken. Eerst pakten we de mat in z'n geheel aan met het brede zuigvlak. Hier wordt geen gebruik gemaakt van een borstel, waardoor je geen gedoe hebt met lange haren die in de knoop raken waardoor er ook geen frictie veroorzaakt wordt. Daarna pakten we de precieze handstofzuiger (je kunt ze naast de mat zien liggen in de afbeelding) uit het grotere geheel, waardoor we precies tussen de randjes konden zuigen en de mat zo schoon was. Maar ja, de mat van de tegenstander was ook zo schoon, want hij gebruikte dezelfde tactiek. Racen!


We kregen een beetje hulp van de knappe assistent hier boven.


Hier zie je onze eigen Mariëlle de strijd aan gaan tegen haar mannelijke tegenstander. Bloed, zweet en tranen. En hakken. Met de CordZero met RoboSense zuigt ze zo snel mogelijk alle troep op om kans te kunnen maken.

De laatste hindernis was het vieze matras. En daarvoor gebruik je natuurlijk de Bedcleaner die speciaal gemaakt is om bedden schoon te maken. Perfect voor mensen met allergieën. Maar voor nu heel handig om te mannen te slim af te zijn.

En de stand werd... gelijk! De teams speelden gelijk. Dat kon natuurlijk niet. Je kunt niet met een gelijke stand eindigen. Dus Kelly Caresse werd door de vrouwen aangedragen om nog een poging te wagen tegen een man die door het mannenteam werd aangedragen. Volgens de teams waren dit te sterkste spelers per team.


En ja hoor, daar is hij wel: de felbegeerde beker. In handen van het vrouwen-team natuurlijk.


Well done ladies! En coach!

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen