Seks in een relatie vs. seks wanneer je single bent

Intiem door Noortje

De discussie der discussies: is rollebollen tussen de lakens nou beter als single bent of wanneer je een relatie hebt? Voor beide kampen is natuurlijk iets te zeggen. Het is allebei totaal anders, maar allebei leuk. We sommen de grootste voordelen van beiden soorten op.

Voordelen in een relatie
1. Je voelt je zekerder van jezelf. Na al die tijd weet je echt wel dat je vriend je super hot vindt. Dat licht kan dus gewoon aanblijven.

2. Je kunt experimenteren. Jullie kennen elkaar goed en vertrouwen elkaar. Je voelt je dus niet ongemakkelijk wanneer je het onderwerpen als handboeien op tafel gooit.

3. Heerlijk knuffelen na een potje lakengeweld is niet awkward. Je hoeft niet bang te zijn dat hij er meer van verwacht dan jij of andersom. Jullie gaan namelijk allebei vol voor elkaar.


4. Hij kent jou beter dan wie dan ook, vooral op dit vlak. Hij weet precies wat je wel en niet fijn vindt. En dat is te merken!

5. Jullie diepgewortelde liefde zorgt voor specialere bedsessies dan de betekenisloze variant.

6. Minder kans om te hoeven prutsen met rubberen 'regenjasjes'. Want jullie zijn getest en kunnen andere voorbehoedsmiddelen gebruiken.


Voordelen voor singles
1. De spanning die je voelt bij de hele 'jacht'. Van in de kroeg tot in bed, die kriebel is niet te stillen. En dat moment dat hij voor het eerst zijn shirt uit trekt... Beter dan kerstmis!

2. Je bent niet verplicht om na je logeerpartijtje contact op te nemen om te vragen hoe zijn dag was als dit je eigenlijk toch niks interesseert.

3. Je wordt elke keer weer verrast en het gaat nooit vervelen. Jouw slaapkamer is echt nooit saai te noemen. Iedereen heeft zo zijn eigen maniertjes en die zijn (bijna) allemaal welkom. En zelf word jij door alle verschillende ervaringen een heuse godin tussen de lakens.

4. Je kunt al je fantasieën uitproberen. Een Italiaan, een jongere man, een body builder... Pak die bucket list er maar bij!

5. Hij doet in alles zijn best om indruk op je te maken. Zowel in bed als bij het verrassingsontbijtje de volgende ochtend.

6. Je mag hem gewoon weg sturen als het niks is. Long live the freedom! Behalve als je in zijn huis bent natuurlijk, dan kun je hem zelf peren.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron