Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

1001 Redenen om stage te lopen bij Vrouwen.nl

Reageer

Je lievelingswebsite zoekt een stagiaire en jij zoekt nog een stagebedrijf. Dat kan geen toeval zijn. This must be meant to be. Kun je het je voorstellen dat je elke dag met een grijns van oor tot oor naar het mooiste kantoor van Nederland (hét kantoor van de film Fashion Chicks, mocht je de film gezien hebben) loopt, met een koffie voor een Euro in je ene hand en de lekkerste speltkoek (die niet eens zo gezond is door die kilo witte chocolade die ze erin stoppen, maar ach, kan jou het schelen) van het koffietentje om de hoek in je andere hand? That's the real world. It's not just fantasy. GOD, jij gaat echt zo de leukste stage van je leven tegemoet!

En wel hierom:
- Je zit boven de Foodhallen. Slecht voor je portemonnee, slecht voor je figuur, maar intens goed voor je humeur. En ze maken daar de beste vissenkommen met gin tonic. Just saying.

- Je zit tussen de leukste vrouwen van de wereld en dan hebben we het niet (eens) over ons zelf. Wij delen namelijk de redactie met de meiden van Girlscene.nl, Fashionscene.nl, Ze.nl, Beautybox.nl, Healthbox.nl, Foodness.nl, Chicklit.nl, I Want That Musthave en nog veel meerrr. Resultaat: je leert keihard gedisciplineerd werken te combineren met de hele dag kletsen over eten, mannen, eten ennn, hadden we eten al genoemd?

- Je breidt je netwerk enorm uit. En dan is verdomde handig voor jouw toekomst.

- Je leert zelfstandig te werken en krijgt eerlijke feedback, omdat wij ook graag willen dat jij na je stage de beste versie van jezelf bent geworden.

- We krijgen geregeld uitnodigingen voor de leukste events. Omdat we hier zelf niet altijd tijd voor hebben (ja, druk, druk, druk), doen we graag een beroep op onze stagiaires.

- Je ontwikkeld een neus voor virals.

- Je hebt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Wil je je graag ergens in verdiepen of ergens bij betrokken worden. Say it and we fix it. Zo lang het binnen onze mogelijkheden ligt is er van alles te regelen.

- Je bent stagiaire, maar dat is alleen in je titel merkbaar. Jij maakt namelijk volledig onderdeel uit van het team. Met de juiste begeleiding stomen we je zo snel mogelijk klaar tot een volwaardig redacteur.

- Je krijgt alle vrijheid van de wereld. Natuurlijk handhaven we de richtlijnen van Vrouwen.nl en wordt alles gecheckt. Toch heb je de vrijheid om zelf onderwerpen aan te dragen en schrijf je het helemaal zelf uit.

- Je mag zoveel over katten schrijven als je wilt.

- Je ontdekt dat er op het internet nog veel meer idioterie te vinden is dan je al dacht.

- Zoals ons leven er op Instagram uitziet is het echt. Daar is niks aan gelogen.

- En om even terug te komen op het vorige punt: we bestellen elke week sushi. Dat is helaas niet bij de stage inbegrepen, maar wel een hele goede eigenschap die erin is geslopen.

Oke, genoeg over ons. Laten we het over jou hebben. Van jou verwachten we namelijk dat je...
... een HBO of Universitaire opleiding in de richting media, journalistiek of communicatie volgt of hebt afgerond en wat extra ervaring wilt opdoen;
... foutloos Nederlands schrijft;
... een professionele houding hebt;
... van een geintje houdt in je artikelen, maar ook omdat dat goed is voor de werksfeer;
... precies weet welke buitenlandse sites je moet volgen voor het laatste unieke nieuws;
... minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent op ons kantoor in Amsterdam;
... beschikbaar bent voor minimaal 10 weken, met een voorkeur voor 5 maanden;
... vanaf juli kunt beginnen.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Mail dan je motivatie, cv en eventueel wat werk waar je trots op bent naar marielle@vrouwen.nl.

Bron

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen