Bizar nieuws van woensdag 11 mei

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een vader stuurt geniale updates over hun baby naar zijn vrouw, de leukste parodie op 'Girls Just Wanna Have Fun' en een 70-jarige vrouw bevalt van haar eerste kindje.

Grappige papa
De moeder des huizes ging voor het eerst weer werken na haar zwangerschapsverlof en zoals je misschien wel weet, is het best moeilijk om je kindje voor het eerst zo lang alleen te laten. Daarom vroeg ze haar man of hij haar op de hoogte wilde houden. Hoe hij dat deed is echt hilarisch. Bekijk zijn updates met foto’s hierboven. Kort verhaal lang.

Feministische parodie
In de Late Late Show deed James Corden samen met Cyndi Lauper een geniale parodie op het nummer ‘Girls Just Wanna Have Fun’. Ze gaven er namelijk een feministische twist aan door de tekst te veranderen in: ‘Girls Just Want Equal Pay’. Het is echt lang geleden dat wij voor het laatst zo’n geniale parodie hebben gezien. Ze gaan helemaal los! Inclusief matchende roze pruiken! Kijk zelf maar.

70-jarige vrouw krijgt baby
Een 70-jarige vrouw uit India is bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar 78-jarige man heeft ze twee jaar lang IVF-behandelingen gehad en uiteindelijk is het ze gelukt. Ze probeerden al hun hele leven om zwanger te raken, maar dit lukte niet. Tot nu. Waarschijnlijk zullen de ouders er niet zo lang voor het kindje kunnen zijn, aangezien ze al zo oud zijn, maar daar maken ze zich helemaal geen zorgen om. Volgens hen zal God er wel voor zorgen dat het goedkomt. Kort verhaal lang.

Bron, bron