Unboxing: Healthbox editie 'go with the flow'

Eten door Vrouwen redactie

Het is eindelijk écht lente. De zon schijnt en de temperaturen stijgen. We kunnen de winter nu ein-de-lijk achter ons laten en het terras op! En ja, daar komen dan ook heel wat glaasjes rosé en een bitterballetje (of twee) bij kijken. Gelukkig komt de Healthbox een beetje balans in ons leven brengen met de nieuwe editie die in het teken staat van ‘go with the flow’. Deze box met allemaal healthy producten is deze maand goedgevuld en zwaar dat-ie is! Check de video voor de beelden en lees eronder alles wat je over de producten moet weten.

Greenday – Mixed Vegetable Chips - €2,69
Lekker voor onderweg, tijdens je werk of voor ’s avonds op de bank. Met deze groentechips met broccoli, okra, pompoen en zoete aardappelen kun je lekker snacken zonder je héél schuldig te hoeven voelen. De chippies bevatten geen toegevoegde suikers en zijn een bron van voedingstoffen zoals vezels, foliumzuur en vitamines.

Juvo Raw Meal – Slim - €5,-
Wil het nog niet helemaal lukken met je bikini-body? Dan is Juvo Slim misschien wel iets voor jou. Deze maaltijden geven extra energie, verhogen de verbranding en remmen de eetlust. Omdat ze wel alle macro-nutriënten (koolhydraten, proteinen, vet) bevatten, zit je straks op een gezonde manier strakker in je velletje. Kom maar door!

Your Super Foods – Trial pack - €1,30 per stuk
Deze mixen kun je toevoegen aan je yoghurt, smoothies of water. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook een dressing van maken, of het door je pasta gooien. Ze zitten bomvol superfoods en geven je een extra health booster. Wedden dat je straks elke dag energie voor tien hebt?

Body & Fit- Natural Flavoured Oats - €3,90
Met deze enorme unit fijn gemalen haver, kun je heel wat lekkere ontbijtjes klaarmaken. Of je kunt het natuurlijk door je yoghurt of kwark gooien. De havermout heeft een lekker smaakje en is gezoet met de zoetstof stevia dat geen calorieën bevat.

Geen Gypsy – Chai Tea Mix - €3,75
Houd je van Chai-lattes? Dan is deze kruidenmix echt iets voor jou. Je kunt het drinken met heet water, maar ook met opgeschuimde melk en een lepeltje honing. Ook lekker om door je baksels gooien voor een lekker kruidig smaakje.

Orthica – Multi Energie - €15,50
Zoals elke maand vind je in de Healthbox weer je maandelijkse portie vitamientjes van Orthica. Een perfecte ondersteuning van je gezondheid.

Orthica – Fish Epa Original - €14,25
Visolie capsules zijn een goede aanvulling op je dagelijkse voeding. Ideaal voor je weerstand en je geheugenfunctie, maar ook voor je gewrichten en een glowy velletje.

Tranquini Positively Relaxed - €1,29
Heb last van stress? Drink dit drankje van tranquini en kom helemaal tot rust. Het bestaat uit een combinatie van groene thee, vanille, kamille, lavendel en citroenmelisse die helpen om stress te verminderen zonder dat je er slaperig van wordt.

Body & Fit – Wheytella - €3,90
Wie is er niet fan van hazelnoot chocoladepasta? We smeren het het liefst overal overheen. Maar erg gezond is het natuurlijk niet. Gelukkig heeft Body & Fit een variant die geen toegevoegde suikers bevat en ook nog eens ontzettend lekker is.