Beauty Overzicht van Mei

Gezicht door Annelot

Kun jij het bos nog zien door alle beautyproducten die er zijn? Wij wel, en daarom houden we je maandelijks op de hoogte van beautyproducten die de redactie van Vrouwen.nl selecteert op basis van innovatie of omdat wij er zelf fan zijn.

Lancaster Multi-reparing oil serum
In de zomer hebben je lokken heel wat te verduren. Zon, wind, zout en chloor zijn allemaal funest voor glanzende, gezonde lokken. Gelukkig heeft Lancaster een product op de markt gezet die je haar binnen één minuut weer herstelt en stralend achterlaat. Je haar wordt er niet vet van en het ruikt heerlijk!

Lancaster In Shower Tanning Lotion
Onder de douche bruin worden? Yes please! Smeer deze bruiningslotion op je lichaam tíjdens het douchen en je loopt er met een bruin kleurtje weer uit.

Lancaster Body Scrub
Met deze scrub bereid je je goed voor op een zelfbruinsessie. Door de macadamia olie voelt je huid zacht aan en door de scrubdeeltjes blijft je bruine kleurtje langer mooi.

Lancaster Comfort Touch Cream
Deze zonnebrandcrème speciaal voor je gezicht is écht een musthave voor de zomer.

Lancaster Tanning Fluid Milk
Een zonnebrandmelk die zorgt voor een mooie gouden tint én helpt om de elasticiteit en stevigheid van je huid te behouden.

Lancaster 365 Sun Compact
Deze compacte foundation geef je huid niet alleen het hele jaar door een sun-kissed uitstraling, maar beschermt ook tegen de schadelijke invloeden van de zon én hydrateert je huid. Wat wil je nog meer?

Het hele pretpakket van Lancaster is hier te bestellen.

Garnier Skinactive Micellair Water
Dit reinigingswater in olie is verrijkt met Arganolie en dat is fantastisch voor je huid. Zelfs voor de gevoelige huidjes is dit product heel erg geschikt. Wij zijn voorstanders van Micelleir water, zeker als je ál je make-up, zelfs waterproof, ermee af kunt halen. Scoor 'm hier.

Pupa Milano Balmy Oil
Deze lipgloss zorgt niet alleen voor een mooi glansje over je lippen, maar de olie erin hydrateert ze ook nog eens. Het draagt heel lekker en het ziet er top uit. Win, win dachten wij zo.

Pupa Milano Intense Kajal
Dit oogpotlood is ideaal voor de zomer. Hij is sterk gepigmenteerd en blijft erg lang op zijn plek. Maar je kunt het lijntje dat je ermee trekt natuurlijk ook een beetje uitvegen voor een nonchalante, zomerse look.

Mac Pro Beyond Twisted Lash
Een mascara die je 90 graden kunt buigen (en zelfs verder als je dat zou willen), vinden wij persoonlijk echt een geweldige uitvinding. Het is soms namelijk nogal lastig om helemaal bij de wortels van je wimpers te komen. En dat heb je soms wel nodig om die perfecte va-va-voom wimpers te creëren. Met deze mascara kun je daar dus heel makkelijk bij. Daarnaast geeft de mascara je wimpers veel volume, een mooie krul én separeert op een mooie, natuurlijke manier. Aanrader!

CND Rescuerxx Daily Keratin Treatment
Zijn jouw nagels in een slechte conditie? Dan is deze nieuwe nagelbehandeling het proberen waard. Smeer het twee keer per dag op je nagels en nagelriemen en je ziet binnen één week al resultaat. Je nagels zullen minder snel breken en zien er gezonder uit. Het goedje bestaat uit jojoba-olie om de huid rondom je nagels te hydrateren, keratine eiwitten die zich binden aan je nagels om ze te versterken én de vochtbalans te herstellen en zoete amandelolie die de huid lekker zacht maakt. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, he? Nou dat is het niet. Probeer zelf maar.