6 beroemdheden met extreem rijke ouders

Celebs door Noortje

Bij beroemdheden valt over geld valt niet te klagen. Vaak kunnen hele families leven van het inkomen van hun 'pareltjes'. Toch zijn er heel wat celebrities die de beroemdheid niet nodig hadden voor het geld. Het gezegde 'de appel valt niet ver van de boom' past wel heel goed bij deze geluksvogels, die allemaal zijn geboren in een super rijke familie. Doe ons zo'n familie!


1. Miley Cyrus
Dit was misschien al wel bekend, maar Miley's vader, Billy Ray Cyrus, had al aardig wat dollars op de bank staan voor Miley doorbrak. In Amerika liep zijn carrière als country zanger behoorlijk goed. Daarnaast schitterde hij natuurlijk naast Miley in de serie Hannah Montana.


2. Ariana Grande
Ariana heeft het prima voor elkaar voor een 22 jarige meid. Dat haar vader CEO van een groot design-bedrijf in Amerika (Ibi Designs Inc.) is, heeft ze niet heel hard nodig gehad voor het leventje dat ze nu leidt. Toch wel lekker dat ze zelfs bij haar eerste optreden al de duurste kleding aan kon.


3. Lady Gaga
Nog zo iemand die absoluut haar rijke ouders niet nodig heeft, als je het ons vraagt. Lady Gaga's vader heeft een groot bedrijf in WiFi installaties in hotels en restaurants. Omdat er tegenwoordig letterlijk overal tegenwoordig WiFi moet zijn, loopt het bedrijf meer dan goed.


4. Taylor Swift
Ook Taylor is niks tekort gekomen. Haar ouders zijn allebei heel succesvol als financieel adviseur en marketing-goeroe. De familie-uitjes van de Swift's zijn ongetwijfeld een tikkie anders dan die van de gemiddelde familie...


5. Ed Sheeran
Ed Sheeran heeft zijn artistieke trekjes niet van een vreemde. Allebei zijn ouders zijn ook succesvolle artiesten. Niet in muziek, maar in juwelen.


6. Adam Levine
Adam Levine heeft echt alles. Een mooie stem, knap koppie, goed lichaam, leuke band, smaak voor muziek en jawel: rijke ouders. De vader van deze wandelende God is eigenaar van een retail kledingbedrijf (M. Fredric). Hier verdiende hij zo veel mee dat hij Adam naar een dure privéschool stuurde, waar hij de overige bandleden van Maroon 5 ontmoette. Zonder pappie's geld zag zijn leven er dus misschien heel anders uit.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron