Spice up your life met de specerijen van Green Gypsy

Eten door Annelot

Ken je Green Gypsy al? Dit is een leuke food- en lifestyle blog met sterke verhalen, recepten en reisverhalen. De blog is opgezet door twee boho chicks die graag gezond bezig zijn, koken met goede producten en zo veel mogelijk de buitenlucht inademen. Leuk om te volgen, maar sinds kort hebben ze ook een webshop, waarin de dames eerlijke producten verkopen zonder onnodige e-nummers of toevoegingen. Daar worden we blij van!

In de webshop kun je terecht voor kruidenpakketjes met mixen van 100% pure kruiden en thee, zonder kunstmatige toevoegingen en mengsels voor je zoetigheden die je dan weer kunt gebruiken in de recepten op de blog. Voor hippe cadeautjes zit je trouwens ook helemaal goed bij Green Gypsy.

We mogen ook alvast verklappen dat één van de procucten van Green Gypsy binnenkort ook in de Healthbox zit. Voor €24,95 heb je dan een pakket met allemaal healthy producten die samen een minimale winkelwaarde van €50 hebben.

Wij kregen het bakpakket op de redactie. Voor €27,95 heb je een mooi pakket met daarin vier kruidenmengsels en één fris theetje. We lichten ze hieronder even voor je uit.

Happy Lemon Twist theekruiden
Een lekker frisse thee van appel, munt, rooibos en een vleugje citroen. Nóg frisser als icetea in de zomer.

Chai Tea mix
Ben je fan van Chai lattes? Dan is deze kruidenmix echt iets voor jou. Je kunt het drinken met heet water, maar met opgeschuimde melk en een beetje honing heb je een heerlijke Chai latte. Je kunt het trouwens ook door je baksels gooien voor een lekker kruidig smaakje.

Speculaaskruiden
Je denkt bij deze kruiden al snel aan de decembermaanden, maar dat is echt niet de enige periode in het jaar waarin je speculaaskruiden kunt gebruiken. Het is namelijk ook heel lekker door je havermoutontbijtje, in bananenbrood, door je koekjesbeslag en door taarten.

Pumkinspice
Overgewaaid uit Amerika zijn deze kruiden hier een echte hype geworden. Denk alleen al aan de pumpkinspice latte van Starbucks. Yum! Die kun je met deze kruiden makkelijk namaken. Ook lekker in cake, taart, koekjes en in pompoengerechten.

Gingerbread mix
Als je gember lekker vindt, zijn deze kruiden voor jou gemaakt. Heerlijk om gingerbread cookies mee te maken, maar ook om je bananenbrood mee op te spicen en je granola wat meer smaak te geven.