Sekshoroscoop van mei

Intiem door Annelot

Ben je benieuwd wat de sekssterren deze maand voor jou in petto hebben? Mooi, want Vrouwen.nl presenteert jou je maandelijkse sekshoroscoop. Iedere maand verrassen de sterren je weer en wij vertellen wat deze maand betekent voor jouw seksleven. Ben je benieuwd wat de maand mei in petto heeft? Lees dan verder.

Ram – 21 maart t/m 20 april
Deze maand staat in het teken van spannende spelletjes. Jij laat het hoofd van elke man op hol slaan. Romantische seks en kaarslicht is er niet bij deze maand… Maar des te meer spanning en sensatie!

Stier – 21 april t/m 21 mei
Spelen er problemen tussen jou en je vriend? Dan is dit de maand om het voor eens en voor altijd op te lossen! En dat doe je natuurlijk gewoon met een potje goedmaakseks.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni
Joehoeh! Deze maand wordt een feestje voor jou en je seksleven. Niet alleen romantiek staat centraal deze maand, maar ook plezier. Geniet ervan!

Kreeft – 22 juni t/m 21 juli
Maak deze maand eens wat tijd vrij voor jou en je vriend, want de kans is groot dat hij zich beetje verwaarloosd voelt. Die quality-time leidt geheid tot heel veel passie tussen de lakens.



Leeuw – 22 juli t/m 22 augustus
De maand mei wordt een wild ride voor jou Maagd! Afwachten tot hij initiatief neemt is sowieso al niet echt jouw stijl, maar deze maand is het echt élke avond raak. En ook ’s ochtends spring jij er meteen weer vrolijk bovenop.

Maagd – 23 augustus t/m 23 september
Het komt allemaal een beetje traag op gang, maar aan het einde van de maand kun je rekenen op spetterende seks en veel verwennerij. Koop alvast een mooi setje om helemaal voorbereid te zijn.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober
Je hebt deze maand behoefte aan wat extra’s in je seksleven. Maar zelfs een beetje experimenteren met wat nieuwe standjes is voor jouw partner al teveel gevraagd. Probeer er samen over te praten voordat je het straks buiten de deur gaat zoeken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november
Je stelt deze maand wel erg hoge eisen aan de seks. Prima dat je het graag goed wilt, maar je vriend kan het niet helemaal bijbenen. Als je daar ook een beetje rekening mee houdt, komt het helemaal goed.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december
Jouw seksleven staat deze maand op pauze en dat vind je helemaal geen probleem. Aan aandacht kom je dan weer helemaal niets tekort, dus als het er toch van komt dan vind je dat ook helemaal niet erg.

Steenbok 22 december t/m 20 januari
Hallo hé! Jij verovert deze maand de ene na de andere hete man. En je lokt ze geregeld ook je bed in. Good for you!

Waterman 21 januari t/m 18 februari
Deze maand heb je wel zin in een avontuurtje. Spannende plekjes opzoeken bijvoorbeeld. En je partner laat die kans ook niet zomaar aan zich voorbij gaan.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart
Je libido is deze maand wat lager dan normaal. Je vriend vindt dat iets minder leuk, maar hij moet het toch echt doen met die één keer in de week dat je er wel zin in hebt.

Bron, bron, bron