Bizar nieuws van woensdag 20 april

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: het meest gênante verhaal over sexy times ooit, deze highlighter is sowieso erg kleurrijk en een pretpark helemaal gewijd aan jongeheren in blije toestand.

Gênante autorit
Dit verhaal is zo tenenkrommend awkward dat je bijna niet verder wil lezen. Een anonieme vrouw zat met haar vriend in de auto nadat zij voor een lange periode weg was geweest. Ze hadden er dus nogal zin in en begonnen alvast met een beetje handwerk. In de auto ja. Daarna wilde ze van zijn 'ijsje' gaan proeven (you get it?). Terwijl ze lekker bezig was, reden ze net haar straat in en deed ze extra haar best om er een happy ending van te maken. Net op het moment dat dit gebeurde, stopte haar vader naast hun auto en schreeuwde iets naar haar vriend. De dame in kwestie schrok zo erg dat ze omhoog kwam en terwijl de lichaamssappen van haar vriend nog over haar kin drupte, keek ze recht in de ogen van haar vader. Kort verhaal lang.

Regenboog highlighter
Er is weer een bijzonder nieuw product bedacht in beautyland. Het gaat dit keer om een regenboog highlighter die, zoals de naam al zegt, een regenboogje op je wangen achterlaat. Tja… kleurrijk is het zeker! Beautylovers, zijn in ieder geval helemaal in de wolken van dit nieuwe product! Kort verhaal lang.

Ode aan de jongeheer
In Zuid-Korea is een pretpark geopend die het woord ‘pret’ op een duidelijke manier naar voren heeft laten komen. Het park staat namelijk helemaal vol met beelden van jongeheren. Allemaal in blije toestand. We raakten hier wel een beetje van in de war en moesten er ook stiekem een beetje om giechelen, maar er zit een heel serieus verhaal achter over een oude legende. Lees hier het hele verhaal.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron