Het bizarre nieuws van maandag 18 april

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: mannen die faken, prosecco die op raakt en een wel heel jonge instagram-ster.


Fakende mannen
Je hoogtepunt tussen de lakens faken, tsja... Het is niet heel netjes, maar laten we eerlijk zijn; of het nou door vermoeidheid, verveling of sympathie voor je bedpartner komt, we hebben het allemaal weleens gedaan. Shocking fact: we zijn niet de enige! Wetenschappers uit Canada kwamen er namelijk achter dat onze mannelijke tegenpolen niet alleen faken, maar zelfs meer faken dan vrouwen (HOE DAN?!). De participanten uit het onderzoek gaven aan in een kwart van hun nachtelijke avonturen in hun huidige relatie te faken. Dit vinden wij extreem schokkend, aangezien we niet eens wisten dat dit voor mannen überhaupt een ding was. Wij vragen ons héél erg af hoe dit mogelijk is, aangezien er blijkbaar zelfs wordt gefaked tijdens de orale 'daad'. Kort verhaal lang.


Prosecco raakt op
Heel naar nieuws vandaag: de Prosecco raakt op. De vraag naar het goddelijke drankje is de laatste jaren zo erg toegenomen, dat de bevoorraders het niet meer aankunnen. Prosecco kan, net als Champagne, maar op één plek (in Italië) worden gemaakt. Deze plek is niet groot genoeg om nog voor heel lange tijd iedereen in zijn Prosecco-needs te voorzien. Als gevolg hiervan wordt Prosecco waarschijnlijk een stuk duurder. Rennen naar de winkel en een voorraad beginnen dus! Of we moeten massaal overschakelen op Champagne... Kort verhaal lang.


5-jarige instagram-ster
Bij een meisje van 5 denk je aan Barbies, stoepkrijt en kleurplaten. Voor de 5-jarige Olivia Duncan ziet het dagelijkse leven er iets anders uit. Dit schattige meisje is namelijk een echte instagram-ster op het gezamenlijke account van haar moeder en broertje. Haar moeder opende het account vanwege haar interesse in kindermode. Olivia hult zich in de meest fashionable outfits, doet celebrities na en poseert er op los. Super schattig, alleen hoort een meisje van 5 volgens ons niet zo intensief met haar uiterlijk bezig te zijn. Gelukkig vindt Olivia het allemaal geweldig. Haar broertje van 3, Tyler, moet er ook aan geloven. Ook hij staat vaak in de meest aandachtig uitgekozen outfits op de foto. Tyler is hier echter minder over te spreken en heeft volgens moeder Mel een hekel aan de camera. Arm kind... Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron