Rokjesdag komt eraan

Gezicht door Annelot

Rokjesdag is in aantocht en dat betekent dat je jezelf moet klaarstomen, want die harige benen kunnen nu écht niet meer! En een bruin velletje zou ook wel mooi zijn. No worries: wij slepen je door alle voorbereidingen heen. Aan de slag!


Pak je melkflessen aan
Als je de eerste keer van het jaar, met rokjesdag je benen weer gaat showen, wil je natuurlijk niet dat ze licht geven. Je kunt onder de zonnebank stappen, maar dat zal je huid je op de lange termijn niet in dank afnemen en het duurt wel even voordat je een egaal kleurtje hebt gekregen. Zelfbruiner is daarom dé oplossing. Maar dat is nog best een moeilijk karwei. En oranje, is waarschijnlijk niet de kleur die je in gedachten had. Lees daarom hier de beste tips & tricks voor het aanbrengen van je zelfbruiner.

Scheer je tapijtje weg
Hoe gezellig zo'n wintervachtje ook is, nu rokjesdag in zicht is, moet je er toch echt afscheid van gaan nemen. Tijd voor een flinke ontharingssessie dus! Maar we durven te wedden dat je nogal wat foutjes maakt tijden het scheren. Lees hier welke.

Train je stelten
Misschien dat je al even bezig bent met het werken aan je summerproof body, of niet natuurlijk, maar om je benen straks nog iets beter tot hun recht te laten komen, kun je wat oefeningen doen. Dan toon jij straks trots je stelten op rokjesdag.



Koop een nieuw rokje
Nieuw seizoen, nieuwe kleding! En om voorbereidingen te treffen op rokjesdag heb je minstens tien rokjes nodig om uit te kunnen kiezen, toch? Daarom hebben we de allerleukste exemplaren voor je op een rijtje gezet.

Scrubben
Nog eventjes en je zit straks heerlijk met je blote benen in de zon op het terras. En dan wilt je natuurlijk wel dat ze een beetje egaal bijkleuren. Dat bereik je maar op één manier: scrubben! Probeer het.



Draag witte sneakers
Nu je benen helemaal glad, strak en haarloos zijn, moeten daar natuurlijk ook mooie schoenen aan vast zitten. Anders gaat het hele effect verloren. Wat dacht je van witte sneakers? Een groter contrast krijg je niet. Je benen lijken daar meteen een paar tinten bruiner van. We hebben de 7 mooiste van dit seizoen voor je geselecteerd.

Smeren, smeren, smeren
Smeren is de allerlaatste stap in je rokjesdag-offensief. Helaas doen de meeste cellulitus- en afslankcrèmes niet helemaal wat ze beloven, maar ze helpen wel om ietsjes strakker in je vel te zitten en je velletje lekker zacht te maken.

Bron, bron, bron