Welke producten je nodig hebt voor, tijdens of na koningsdag

Eten door Vrouwen redactie

Speciaal voor koningsdag hebben onze vrienden van de Healthbox in samenwerking met Claartje van Foodness een box samengesteld met allemaal healthy producten waarmee je jezelf koninklijk verwent. Super om jezelf mee op te laden voordat je keihard gaat feesten of juist om na die tijd je kater mee te voeden!

Body & Fit - Pinda & Cacao Pasta - €3,90
We schreven eerder al een artikel over dit fantastische product, want we zijn er zelf helemaal fan van. Het is namelijk het beste van twee werelden: Pinda & Cacao pasta. Een gezonde versie van pindakaas mét chocolade. Je kunt ook lekker dik smeren zonder je schuldig te voelen, want de pasta is op een natuurlijke manier op smaak gebracht en heel gezond omdat het van nature een bron van eiwitten en vitamine E bevat. Puur powerfood dus.

Squalan - Pure Travel - €15,-
Deze gezichtsolie past helemaal in een gezonde levensstijl. De olie is namelijk gemaakt van slechts één huideigen ingrediënt, wat gezien wordt als de beste en meest gezonde voeding voor je huid. Dit ingrediënt wordt gewonnen uit suikerriet en stimuleert de celvernieuwing van je huid zodat deze zichzelf weer kan herstellen. Resultaat: een babyzacht huidje.

Cattier - Paris - Tandpasta Munt - Remineraliserende Tandpasta Met Klei - €6,09
Met een stinkende adem op een feestje staan is natuurlijk niet wat je wilt. Gebruik daarom deze tandpasta met klei en biologische muntolie, die je adem verfrist en helpt om je gebit en tandvlees schoon te houden. Het klinkt misschien een beetje vreemd om je tanden te poetsen met klei, maar dit product is helemaal zo gek nog niet.

Orthica - Multi Energie - €15,50
Na een goed feestje kun je waarschijnlijk wel wat energie gebruiken. Natuurlijk helpt het om gezond te eten en lekker te bewegen, maar wat extra vitamientjes kunnen natuurlijk nooit kwaad. Deze multivitaminen van Orthica bevatten geen synthetische stoffen of glansmiddelen. Zo word jij je kater weer helemaal de baas!

Vervíval Bio - De ideale basis voor een verantwoorde start van je dag - €2,-
Een lekker gezond ontbijtje is de perfecte start van elke brakke ochtend. De ontbijtgranen van Vervíval zijn niet alleen hartstikke lekker, maar ook 100% biologisch en met de allergrootste zorg geselecteerd en gemixt. Doei kater!

Alpro - Kokosnootdrink Original - €2,26
Deze kokosnootdrink moét je proberen. Hij is heerlijk verfrissend, bevat geen toegevoegde suikers en slechts 40 calorietjes per glas.

Body & Fit - Pure Amandelmeel - €9,90
Amandelmeel is een heel verantwoorde vervanger voor andere meelproducten en je kunt er dus perfect mee bakken. Die baksels zijn handig om mee te nemen naar je koningsdag activiteit en op te smikkelen als je, tussen het feesten door, zin hebt in een gezonde snack! Compenseert dat bier weer.

The Konjac Sponge Company - Facial Puff Sponge French Pink Clay - €12,99
Na een lange dag feesten heb je waarschijnlijk geen zin meer om nog heel veel moeite te doen om je gezicht te reinigen. Maar met de Konjac Sponge duurt dat klusje helemaal niet lang meer. De spons is gemaakt van de Konjac wortel die rijk is aan veel verschillende mineralen en daarom ook heel geschikt voor gevoelige huidjes. Je huid gaat er weer van stralen!