Op deze manier kun je altijd korting krijgen bij Starbucks

Eten door Mariëlle

Starbucks duur? Dat ligt er maar net aan hoe je het aanpakt. Het tv-programma de Keuringsdienst van Waarde ontdekte eerder al dat je korting kunt krijgen bij de Starbucks door de Frappuccino bij een bestelling te omschrijven, in plaats van het beestje bij de naam te noemen. Bestel de Frappuccino door een koffie te bestellen en te zeggen dat je hem bereid wil hebben zoals een Frappuccino, zonder het woord te benoemen.

Maar er is meer. Nu is er namelijk ontdekt dat je op elke Starbucks-koffie korting kunt krijgen. Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen mok mee te nemen. Dat bespaart je zo 50 pence per kopje. Starbucks geeft iedereen die zijn of haar eigen kopje meebrengt korting om te stimuleren dat mensen hun eigen kopje meenemen, want dat scheelt een hoop mileuvervuiling. Denk aan al die kartonnen bekertjes die na een paar slokken alweer op de schroothoop belanden. Vanaf april zou de korting van 50 pence gelden voor twee maanden lang.

Pence? Euh... ja, er is namelijk één dingetje: we konden nergens vinden of dit ook in Nederland geldt. Er is maar één manier om daar achter te komen: het uitproberen.

Bron, bron, bron