WTF Journaal van maandag 14 maart

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: de reden waarom je nooit je vibo in de taxi moet laten liggen, Face Swap kan ook met hele andere lichaamsdelen dan alleen gezichten en een hond met twee neuzen.


Laat nooit je vibrator in de taxi liggen
Je laat natuurlijk niet met opzet je vibo in de taxi achter. Toch liet een vrouw een persoonlijk souvenirtje achter voor de taxi-chauffeur. De chauffeur schrok van het aanzicht op zijn achterbank en besloot om meteen contact op te nemen met de eigenaresse die zojuist nog in zijn auto zat. Per sms legde de chauffeur contact met het bericht in de afbeelding. De vrouw liet weten dat ze niks miste. De chauffeur stuurde haar een foto van het item om een belletje te doen laten rinkelen en ja hoor. Ze herkende het en reageerde meteen dat ze zich vreselijk schaamde.


Face Swap kan ook met andere lichaamsdelen
Face Swap begon al steeds vreemdere eigenschappen te vertonen. Zo ruilden Disney-figuren al van gezicht en ruilen sommigen al hun gezicht met het gezicht van een Barbie. Maar de bovenstaande video spant de kroon. Al snel bleek dat je eigenlijk alles kan swappen dat een gezichtje heeft. Twee vriendinnen ondervonden dat je de wisseltruc zelfs kon uitvoeren met een borst en een gezicht. Zo lang de borst maar een gezichtje had. En voila, men nam een pen en het gezicht was geregeld.


Hond heeft twee neuzen
Toby, de hond hierboven, heeft twee neuzen. Of beter gezegd: hij heeft twee aparte, grote neusgaten. Zijn 'adoptievader' dacht eerst dat zijn neus was aangetast door gezondheidsproblemen, maar hij kwam er al snel achter dat de hond in perfecte conditie verkeerde. Nu leeft Toby in een Freak Show. Zijn baasje is gefascineerd door vreemde dieren. Inmiddels zijn veel bezoekers fan geworden van Toby.

Bron, bron, bron