Het kan: uiteten achter de ramen op de wallen

Eten door Annelot

Creatief bureau Shoreditch, heeft in samenwerking met foodora een nieuw concept bedacht: Amsterdam Eet Uit! Omdat er zoveel mooie plekken zijn in Amsterdam waar je normaal gesproken gewoon voorbijloopt, leek het oprichter Joep Verbunt een goed plan om mensen voor één keer op de meest bijzondere plekken te laten dineren. En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Achter het raam op de wallen, op het pontje naar Amsterdam Noord, op een stoomboot of in Madame Tussauds… Je kunt op al deze plekken op 31 maart een hapje eten. Super vet, maar ze hebben toch helemaal geen keuken op die locaties? Klopt! Daarom zorgt bezorgservice foodora ervoor dat jij een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Bestel je favoriete gerecht met je smartphone en binnen 30 minuten staat het op tafel. Ideaal!

Je kunt vandaag vanaf 15:00 een tafeltje reserveren voor 30 euro per persoon inclusief het eten en een drankarrangement. Je moet er wel snel bij zijn, want er is op de meeste locaties natuurlijk geen ruimte voor heel veel tafeltjes.

Bron, bron