Ben & Jerry’s komt met een nieuw product

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Lees je de titel van dit artikel goed? Top! We gaan er niet te lang omheen draaien, want vandaag komt Ben & Jerry’s met heel cool nieuws. Van dit nieuws mag je gewoon ongegeneerd gaan watertanden. Je kunt gewoon even hardop gillen als je wil. En als je nog een weekje geduld hebt, mag je ook gewoon naar de supermarkt rennen. Gillend.

Klaar voor? Ben & Jerry’s lanceerde vandaag een nieuw product: Vanille-ijs Cookie Dough tussen een Chewy Chocolate Chip Cookie! Best of both worlds! Deze ‘Wich’ (de naam is geinspireerd op een sandwich, niet op iets met heksen) is vanaf volgende week gewoon in de supermarkt verkrijgbaar.

Hoofdredacteur Leonie mocht hem vandaag al even proeven op de lancering en is meteen fan. De portie is perfect, ook voor kinderen, je kunt de coole snack nu makkelijk meenemen en de smaak is echt fantastisch. Wat een goed idee. Go Ben en Jerry!

Welke smaak lijkt jou het lekkerst: chocolate chip vanille of brownie?

PS: Voor de écht Ben & Jerry's fan: jaren geleden hebben ze inderdaad al een vergelijkbaar product in de winkels gehad. Deze is helaas al jaren uit de schappen verdwenen en was behoorlijk anders van smaak. Gelukkig lanceren ze nu dus dit nieuwe product!