WTF journaal van dinsdag 23 februari

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: gast heeft nog nooit een marathon gelopen en loopt in één keer 50 mile én drinkt bier; schattig, verlamd minikonijntje kan weer vooruit komen en een auto rijdt kilometers over een metrospoor.

Onvoorbereide man rent 50 miles (op bier)
Deze man heeft nog nooit eerder een marathon gelopen, maar ging de uitdaging aan in het snikhete Canyon. Dat is niet het enige rare aan zijn tocht, hij praat continu, werkt een flinke lunch naar binnen en tikt een biertje weg. Maar hij redt het wel. Inclusief alle pijn die erbij komt kijken.

Verlamd konijntje functioneert op rolletjes
Wheelz is een klein, fluffy konijntje waarvan het halve lijfje bevroor tijdens de koude winter. Degene die hem vond besloot om het kleine leventje niet te eindigen, maar het konijntje juist een nieuw leventje te gunnen. Op wieltjes! Hij liet het beestje een skateboard aanmeten en nu rolt het konijntje voor zijn leven.

Auto belandt op trambaan
Wie voor het eerste met de auto in Amsterdam rijdt, eindigt de rit ongetwijfeld met een gekleurde onderbroek. Als je maar niet op de trambaan komt. Dat risico zit in een klein hoekje. In Brussel is het blijkbaar ook terecht om die angsten uit te slaan. Een man in Brussel kwam met zijn auto precies op het metrospoor terecht. Zijn auto was namelijk net zo breed als het spoor en kwam daardoor vast te zitten. De bestuurder van de auto zag als enige optie: doorrijden. Uiteindelijk is hij minimaal twee haltes voorbij gereden. Zie je het al voor je dat je op metro staat te wachten en er komt een auto voorbij rijden op de plek waar je een metro verwacht? Na een paar kilometer op de metrorails gereden te hebben verzocht veiligheidspersoneel de man om de auto te verlaten en toen weigerde hij.

Bron, bron, bron, bron