Ongelooflijke #firstworldproblems

Vrije tijd door Mariëlle

Ook al is je leven perfect en heb je eigenlijk niks te klagen, af en toe kan een fml-dagje niet ontbreken in je dagelijkse leven. Of het nou aan je hormonale toestand ligt, tegenslagen op je werk of je bent gewoon een gefrustreerd opdondertje, iedereen heeft te maken met First World Problems. Hoe onbelangrijk ze ook lijken. En misschien mogen we zelfs wel stellen: hoe kleiner jouw First World Problems zijn, hoe gelukkiger je bent? Het is toch heerlijk als jouw allergrootste probleem is dat jouw haar 's ochtends in je borstel blijft hangen, of dat je je kleine teentje stoot tegen de bedrand? Soms kun je het er gewoon even niet bij hebben.

1. Vreselijk, je hebt je ogen nog niet open of je stoot tijdens het opstaan al je kleine teen. Het liefste duik je in elkaar en barst je in op het hoekje van je bed in brullen uit. Dus dat doe je ook.

2. Rats, je was zo lekker aan het nagelbijten, maar nu pak je toch een stukje vlees mee. Auw, mama!

3. Je hebt een sollicitatiegesprek je stapt vlak voor tijd in de hondenkak. Je maakt gegarandeerd een slechte indruk met die walm in je aura.

4. Of: je hebt een sollicitatiegesprek en het regent. Dat is minstens net zo erg. Het is toch de eerste indruk die het hem doet.



7. Er staan al-tijd teveel mogelijkheden in een menu-kaart. En anders zijn het er wel te weinig.

6. Je krijgt de pizza niet precies verdeeld in gelijke puntjes. Grrr. Dat heb je op de basisschool toch al moeten kunnen?!

7. De batterij van je telefoon is leeg op het moment dat je Google-Maps wilt inschakelen omdat je geen idee hebt welke kant je op moet.

8. Welke kleren moet je vandaag weer aan? (Zeg jij elke ochtend.)

9. Pluishaar!

10. Wanneer je mandarijn eet spat één van de sapvliesjes (hoe noem je die kleine zakjes, gevuld met sap, waaruit een mandarijn is opgebouwd?) vol in je oog.

11. Je neemt een hap van de kaassoufflé en je gehemelte smelt net zo hard als de kaas. Die dingen zijn zo verraderlijk, er kwam niet eens stoom van af!

12. Je bent zo goed bezig, je maakt een flinke smoothie zodat je eindelijk eens genoeg vitaminen binnenkrijgt. Je vergeet alleen één dingetje... het deksel erop te doen voordat je begon te blenderen.

13. Ze hadden twee wijnen met dezelfde naam op de kaart staan. Eén dingetje, die in jouw glas zit was dus de duurste variant. En dat had je even over het hoofd gezien toen je dacht dat je best schappelijk was met het geven van fooi. In tegendeel: je moest nog bijleggen.

14. Halverwege jouw hardloopsessie moet je ongelooflijk nodig plassen. En je hebt ongelooflijke dorst. Wat doe je als eerste?

Bron, bron, bron, bron