6 Logische redenen waarom iedere vrouw een SUV moet rijden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Iedere vrouw verdient het beste in haar leven. Een fijn huis om in te wonen, lieve familie en vrienden, een goede auto voor de deur... En vooral dat laatste is natuurlijk helemaal niet verkeerd. ;-) Sterker nog, iedere vrouw verdient gewoon een SUV (of een cross-over) en daarom zet Vrouwen.nl zes heel logische redenen op een rij waarom jij deze auto in je leven hoort te hebben en je jouw oude auto moet verkopen. Op naar http://www.marktplaats.nl/m/auto/auto-verkopen!


1. Al je shoptasjes én boodschappentassen passen in de achterbak

Of je nu hebt geshopt of boodschappen hebt gedaan: je hoeft je nooit meer zorgen te maken of het allemaal wel past in de achterbak. Alleen daarom heeft een vrouw al een SUV nodig.

2. Nu kun je eindelijk al je vriendinnen meenemen als jullie uitgaan
Er is niets mis met de kleine auto's à la de Fiat 500, maar erg praktisch zijn onze kleine bolides niet altijd. Zo kun je nooit al je vriendinnen meenemen als jullie ergens heengaan. Guess what, met een SUV kan dat wél!


3. Eindelijk kun je je vriend overtuigen om aan kinderen te beginnen

Rammelen je eierstokken? Denk maar niet dat je vriend dan 'de te kleine auto' als smoes kan gebruiken om niet te beginnen met proberen. In een SUV is er genoeg plek voor een kind. Of wat zeggen we? Zelfs voor een tweeling (of drieling, of vierling...).

4. Je kunt eindelijk een roadtrip maken omdat je koffer in de auto past
Bij een SUV hoef je de achterbank niet plat te leggen om ruimte te maken, want je hebt al zoveel ruimte. Heb je eindelijk geen excuus meer om niet om een roadtrip naar Frankrijk te maken. Bovendien voel je je een stuk veiliger in een grote auto dan in een kleine bak.


5. Je maakt de blits bij het stoplicht

Hallo, iedere vrouw wil er toch een beetje charmant bijlopen of eh... rijden in dit geval? Onder het mom: het oog wil ook wat is een SUV natuurlijk dé auto bij uitstek om de blits te maken bij het stoplicht. Nu alleen niet de motor laten afslaan als je weg wil rijden.

6. Je hoeft niet bang te zijn dat je vast blijft zitten
Met een SUV kun je lekker door de blubber gassen zonder vast te zijn dat je straks vastzit. Wel zo fijn.

Als je dit geen goede redenen vindt om je oude auto te verkopen een SUV aan te schaffen, dan weten wij het ook niet meer. ;-) Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je oude auto in de verkoop te zetten! Wij hebben goede ervaringen met het verkopen van een auto op Marktplaats en kunnen jou dat ook aanbevelen. Het is snel, eenvoudig en voor je het weet is je oude auto verkocht en staat die SUV te pronken op je oprit. ;-) Klik hier voor meer informatie.

- Dit is een advertorial -

Bron, bron, bron