Vrouw is zo colaverslaafd dat ze 6 liter per dag drinkt

Vrije tijd door Renée

Bijna iedereen houdt wel van een colaatje op z'n tijd, maar liters drinken op een dag gaat zelfs de gemiddelde colaverslaafde te ver. Kathy O'Sullivan kan alleen niet stoppen... Ze drinkt maar liefst zes liter cola op een dag en je kunt je wel voorstellen dat ze inmiddels heel wat tanden minder in haar mond heeft staan.

Kathy, moeder van drie, wéét dat haar colaverslaving haar einde betekent, maar toch kan ze niet stoppen met het drinken van zes liter cola op een dag. Je kunt vast begrijpen dat ze wanhopig is om hulp te zoeken, want om iedere dag 2400 calorieën binnen te krijgen door alleen maar te drinken is voor niemand goed. Om maar te zwijgen over hoeveel suikerklontjes dat zijn... Geen dag verloopt anders, want Kathy kan gewoon niet van de cola afblijven. Ze is zelfs zo verslaafd dat ze gaat bibberen en zweten als ze een paar uur geen cola drinkt, waardoor cold turkey gaan voor haar 'geen optie' is. Kathy zegt letterlijk dat haar colaverslaving haar leven ruïneert.

Sorry, maar ZES liter cola? Hoe kun je zoveel cola op een dag wegtikken? Het is ons een raadsel, maar we hopen dat Kathy cola kan afzweren...

Bron