Oproep: stel je vraag aan ons mannenpanel

Lifestyle door Vrouwen redactie

Een tijdje geleden kondigden we al op Instagram aan dat we bezig zijn met een nieuw project. Omdat we dol zijn op mannen, hebben we een heus mannenpanel om ons heen verzameld. Omdat we intens nieuwsgierig zijn naar hoe mannen denken over bepaalde dingen. Houden ze nou juist wel of niet van kleding waarin je figuur goed zichtbaar is? En wat vinden ze nou eigenlijk van sneakers met een sleehak erin? Of een push-up beha?

Wij staan te popelen om een hele hoop vragen op onze mannen af te vuren en we zitten er klaar voor. Maar wellicht zit jij zelf ook met prangende vragen? Ben je benieuwd wat mannen ervan vinden als jij op hen afstapt? En of je echt de hele winter je benen geschoren moet hebben? Of wat zij denken van seks na de eerste date? Kortom: vragen over allerlei onderwerpen en we hebben jouw input nodig!

Laat je prangende vraag achter in een reactie onder dit artikel of op Facebook. Wij selecteren de vragen die we in een aantal afleveringen op YouTube aan ons mannenpanel gaan stellen. En dan gaan we natuurlijk de vier heerlijke mannen ook uitgebreid aan je voorstellen.

Wij hebben er zin in. Jij?

bron, bron