De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Mariëlle

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

Patsboem en het is 2016! Gelukkig Nieuwjaar! Dat betekent dat we terugblikken op alweer het laatste maandje van 2015. En dat terwijl Oud en Nieuw 2014/2015 ongeveer een week geleden lijkt. Time flies when you're having fun gaat zo ontzettend op. En wat hebben we het weer leuk gehad. Tot en met de laatste dag van 2015.


Jaa, de perfecte rode lipstick bestaat! Renée vond hem op een event van Max Factor. En nu hebben we allemaal de perfecte rode kleur die het beste bij ons past (yes!).


Leonie verhuisde voor een nachtje naar het hotel Jaz in the City om daar de boel op stelten te zetten. Vanuit de Ziggo Dome kun je letterlijk naar dit hotel rollen als je daar een concertje hebt gepakt. Lees hier het hele verhaal.


Woehoew! Onze eerste kerstcadeautjes!


Waar we waren? In Hotel de Hallen om dit, dit, en dit filmpje op te nemen.


Voordat we alle december-feestjes zouden vieren en de helft van de redactie vakantie ging vieren móesten we natuurlijk het jaar in volle glorie afsluiten. En waar doe je dat als het kantoor in De Hallen huisvest? In de FOODHALLEN natuurlijk! Dus dat. Zie boven. En het was gezellig, like you can imagine.


Vakantie vieren kun je niet vaak genoeg doen en precies om die reden piepte redacteur Mariëlle er even tussenuit en bracht een klein weekje door in Milaan om 10 kilo aan te komen (niet dat dat nodig was, maar toch).


En alsof we het nog niet lekker genoeg hadden, had Leonie ook nog eens een heerlijke lunch met Maison PR, om samenwerkingen voor het komende jaar te bespreken.

Hé, maar we werken ook hard. Wil je nou totaal up-to-date blijven over wat we hier allemaal uitspoken? Volg ons dan op Instagram en daarna worden onze avonturen elke keer weer in je vizier geduwd zodra je Instagram opent. Simpel.