WTF journaal van dinsdag 29 december

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: Gescheiden Amsterdammer loopt miljoenenprijs mis, deze quiz raadt met hoeveel mensen jij geslapen hebt in 2015 en Duitse overvaller is overleden nadat condoommachine ontplofte.


Gescheiden Amsterdammer loopt miljoenenprijs mis

Voor één Amsterdamse man in het bijzonder eindigt 2015 heel rot. Echt heel rot. Zijn inmiddels ex-vrouw won begin dit jaar de Postcode Kanjer van ruim 2 miljoen euro en ondanks dat de twee later (in juli) gingen scheiden, hoopte de man toch dat hij de helft van dat bedrag in zijn eigen zak kon steken. Maar helaas, ondanks dat de twee ruim 30 jaar samen waren mag de vrouw al het geld zelf houden. Nu heeft deze man vast spijt dat hij zijn vrouw na 30 jaar inruilde voor een jongere dame... Karma?


Deze quiz raadt met hoeveel mensen jij in 2015 het bed hebt gedeeld

Het is misschien een opmerkelijke quiz aan het einde van het jaar, maar tegelijkertijd ook een interessante. Er is namelijk een quiz die kan raden met hoeveel mensen jij gesekst hebt in 2015. Vrouwen.nl zou Vrouwen.nl niet zijn als we het niet even zouden testen en na de nodige vragen (je favoriete Disney film en hoe vaak je 50 Shades of Grey hebt gezien) kwam er een antwoord naar boven. En wat blijkt? Er klopt helemaal niets van! Maar wel leuk om de quiz even in te vullen. ;-) Klik hier om de quiz in te vullen.


Duitse man overlijdt na overval op een condoommachine (!)

Dat je niet moet kloten met een condoommachine bewijst deze man. Alhoewel, hij kan niets meer bewijzen... Een Duitser overleed namelijk toen hij probeerde om een condoommachine te overvallen. Hij wilde het apparaat opblazen met een zelfgemaakte bom, maar wat hij niet zag aankomen was een stuk metaal tijdens de ontploffing. Hij heeft deze faalactie niet overleefd. Dat moet letterlijk een pijnlijke dood zijn geweest?!

Bron, bron, bron en bron