Deze sloffen maken jouw kerst compleet

Mode & trends door Vrouwen redactie

Laten we eerlijk zijn, als er iets zo vervelend is, dan is het wel als je met koude voeten thuis op de bank zit. Dus trekken we het liefst maar een paar sloffen aan, toch? In dat geval heeft Vrouwen.nl in ieder geval goed nieuws voor je, want wij hebben dé sloffen gevonden die jouw kerst helemaal maken. Met de sloffen van het Nederlandse merk Sneapers heb je deze kerst helemaal geen onesie nodig om je warm te houden!

Sneakers vierden in 2015 hun hoogtepunt. Waar je ook kijkt, iedereen zie je op een paar Nike's of Adidas lopen. Wie haar sneakers binnen liever aanhoudt heeft zeker een paar Sneapers in haar leven nodig. Heb je toch je sneakers aan, zonder dat je de vloer vies maakt. Leuk cadeautje voor een vriendin die niet zonder haar Stan Smith's kan? ;-)

De prijzen van Sneapers beginnen vanaf €34,95. Maar Vrouwen.nl zou Vrouwen.nl niet zijn als we niet even een lekkere kortingscode regelen. Sneapers geeft je daarom tot en met het einde van het jaar €10 korting per paar met kortingscode 10SN3AP3RS2015 op www.sneapers.com.

- Dit is een advertorial -