WTF journaal van 22 december

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: face dancing is de nieuwe Chinese trend, vrouw wijst aanstaande verloofde af voor te kleine ring en man reist vele kilometers om een sixpack te laten 'zetten'.

Iedere Chinees doet nu aan face dancing

Dat Chinezen soms wat gek zijn, kunnen we zeker beamen. Elke keer weer blijven ze ons verrassen met rare hypes en trends. Deze trend komt door een video sharing app Mei Pai. Daar was een competitie lopende waarbij mensen een filmpje moest maken van hun "dansende" wenkbrauwen en daartussen een poppetje of dier getekend die als het ware mee danste. Natuurlijk is dit opgepakt door andere media en gekke filmpjes blijven oppoppen.

Chinese vrouw wijst vriend af door te 'kleine' verlovingsring

Ook dit is een gevalletje van gekke Chinezen. De vriend van de vrouw had een prachtig aanzoek in elkaar gezet. Inclusief ingehuurde dansers voor een flashmob en publiek die mochten genieten van het speciale moment. En dat werd het zeker. In eerste instantie was de vrouw natuurlijk onwijs ontroerd door het aanzoek van haar vriendje, maar toen ze de ring zag, was ze iets minder blij. Een ring van minder dan één karaat was zeker niet de afspraak! De hele awkward situatie vind je hier.

Engelse laat een permanente sixpack zetten

Dat wij het niet erg vinden om naar mooie sixpacks te kijken is wel duidelijk (Lekkerste mannen van Instagram anyone?). Lee Coupland uit Leeds (31 jaar) gaat wel erg ver in zijn obsessie met sixpacks. Hij heeft namelijk heel wat kilometers en geld uitgegeven (inmiddels meer dan 4.700 euro!) om zijn perfecte lichaam te krijgen. Hij heeft eerst vet moeten weg laten zuigen om überhaupt de verder operatie door te kunnen laten gaan. Mannen die meer dan 2 centimeter vet hebben zijn ook uitgesloten van de operatie... Zie de foto's van de transformatie van Lee hier!

Bron, bron, bron, bron, bron