7 Dingen die je nooit hoeft te doen voor de liefde van je leven

Lifestyle door Renée

Soms heb je hem gevonden: de prins op het witte paard. Je soulmate. De man die gewoon meant to be is. Maar hoe weet je nu zeker dat hij echt de liefde van je leven is? Nou, als je de volgende dingen niet hoeft te doen bijvoorbeeld.


1. Vragen of hij gehoord heeft wat je net hebt gezegd. Hij luistert naar je en geeft je advies als je het nodig hebt. Kortom: hij doet wat een goede vriend moet doen.
2. Hem smeken. Om wat dan ook. Seks (zou sowieso niet hoeven), bij je moeder op bezoek gaan, boodschappen meenemen... Compromissen sluiten gaat jullie goed af.


3. Liegen. Je liegt niet tegen hem en je liegt niet over hem.
4. Huilen. In de beste relaties komen ruzies voor en ja: ook jullie moeten soms hobbels overwinnen. Maar je huilt niet (vaak) om hem. Thank God.


5. Veranderen voor hem. Je bent zoals je bent en hoewel niet iedere eigenschap net zo leuk is als je beste eigenschap heb je niet de neiging om jezelf anders voor te doen - of nog erger: jezelf te veranderen - voor hem.
6. Jaloers zijn. Jaloers zijn is niet de beste eigenschap in een relatie en het is niet iets waar jullie (vaak) last van hebben.


7. Afvragen of je kinderen wil krijgen met hem en een huis wil kopen. Hij komt in je toekomstplannen voor, hoe die plannen er ook uitzien.

Bron, bron, bron en bron