Dit jaar wordt Kerstmis anders

Eten door Mariëlle

Merk je ook dat we met de feestdagen steeds meer naar traditie trekken? Zo kiezen we steeds minder tussen Sinterklaas en Kerstmis, en vieren we het steeds meer zoals we het van vroeger gewend zijn. Ook met Kerstmis houden we vast aan hoe het heurt vanuit vroeger. En denk je aan een authentiek kerstfeest, waar denk je dan aan? Aan kalkoen! En dat was precies wat de broers Jan en Renée ook vonden.

Jan en Renée van Broers&Broers kregen vorig jaar het idee om het Nederlandse kerstdiner een totaal andere twist te geven: een authentieke twist inclusief kalkoen.

Ja joh, je ziet tegenwoordig toch door de bomen het bos niet meer rond de kerstdagen? Niet alleen in de supermarkten, maar eigenlijk overal waar je kijkt worden de reclames en kerstaanbiedingen naar ons hoofd geslingerd. Dus is kalkoen eigenlijk wel een mooie oplossing. Lekker (letterlijk) terug naar de basics.

bij Jan en Renée kun je een (of meer) eerlijke kalkoen bestellen, gevuld of ongevuld, uitgebeend of nog met de pootjes eraan (zoals je dat altijd in films ziet!). In een paar muisklikken heb je een kant-en-klare, enorme Copas kalkoen op tafel staan. Groot genoeg om de hele familie van te laten kluiven. En dan mag jij doen alsof je hem zelf hebt klaargemaakt. Wij zullen niks verklappen. Je moet hem alleen even voor 16 december bestellen.

Whaa, loopt het water al in je mond? Check dan dit!