Kerstwinactie #13: 12x Batiste pakket

Gezicht door Mariëlle

Droogshampoo gebruiken we al lang niet meer alleen maar wanneer we geen zin of tijd hebben om onze haren te wassen. Voor droogshampoo hebben we geen excuus nodig, want élk excuus is een goed excuus om droogshampoo te gebruiken. We gebruiken het ook gewoon als we net ons haar hebben gewassen, om ons haar in model te krijgen. Maar als haarlak functioneert het ook prima, en als texturizer en om het lekker te laten ruiken. We variëren graag (net zoals we dat bij alle andere haarproducten doen). Op dit moment gebruiken we vooral Tropical van Batiste, omdat 'ie zo lekker ruikt. Maar Light&Blonde is ook een populaire met (bijna) allemaal blondies hier op de redactie.

Eeuwen lang schoon haar
We verdenken de Batiste droogshampoo er zelfs van dat we hem tien dagen achter elkaar zouden kunnen gebruiken zonder dat ons haar er vettig uitziet. Deze droogshampoo maakt het haar namelijk schoon én lekker luchtig. In tegenstelling tot droogshampoos die je haar in een soort dikke plakkaten verdelen. Dit is de geschikte droogshampoo voor na het sporten, als het heeft geregend en je haar er mega vet door oogt en voor elke ochtend.

Verschillende soorten haar betekent verschillende soorten droogshampoo
Omdat elk soort haar andere behoeften heeft zijn er verschillende soorten droogshampoo. Voor elke haarsoort wat wils. En jouw haar is waarschijnlijk ook weleens toe aan afwisseling, dus dat kan ook. Om ervoor te zorgen dat jij sowieso de juiste droogshampoo ontvangt (laten we er voor het gemak vanuit gaan dat je wint) en dat je ook nog leuk kunt afwisselen bevat elk pakket (ter waarde van €21,36) vier soorten Batiste droogshampoo: Light&Blonde, Dark&Brunette, Blush en Tropical.

Dit win je
?Blush en Tropical hebben een heerlijk 70's design, volgens de laatste catwalk trends en kleuren. Blush heeft een verleidelijk bloemige geur (vandaar bloemige verpakking) en Tropical heeft een exotische kokosgeur (vandaar tropische uitstraling). De Light&Blonde en Dark&Brunette zijn, zoals je wel kunt raden, voor licht haar en voor donker haar, met toegevoegd kleurpigment om je eigen haarkleur een extra boost te geven en hierdoor van een witte waas over het haar geen sprake is. Mocht je één van de twee nou écht niet kunnen gebruiken kun je daar iemand anders intens blij mee maken. En let op deze woorden: 'sharing is caring' en 'wie goed doet, goed ontmoet'. Win je niet? Goed nieuws, want Batiste is verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos en op Batiste.nl kun je een storelocator vinden waar je kunt zien in welke store welke Batiste varianten verkrijgbaar zijn.

Wat moet je doen om een Batiste-pakket te winnen?
Vul het onderstaande winactie-formulier in. That's is!