Win een verhoogd libido

Vrije tijd door Mariëlle

Omdat we er allemaal weleens over dromen om weer zo enthousiast in bed te zijn als in het begin van onze relaties en omdat we er van overtuigd zijn dat vrouwen dit ook echt willen, maar er vaak gewoon het libido niet voor hebben, helpen we daar graag bij. Vrouwen.nl zou Vrouwen.nl niet zijn als wij geen oplossing zouden vinden om je libido te verhogen en dit ook nog eens weggeven. Wat wij mogen verloten: 3x waardebonnen van €50,00 van Drogisthuis.nl en 3x waardebonnen van €50,00 van Vitaminen.nl. En het leek ons leuk als die allemaal werden besteed aan producten die je libido in een hogere versnelling zetten. Gewoon, omdat we het waard zijn. Producten als Maca.



Want: Maca helpt bij een erectiestoornig ,leuk voor je vent als hij daaraan toe is; verhoogt de vruchtbaarheid; zorgt ervoor dat jij sneller in de houding springt; én dat je het langer volhoudt, want het verhoogt je uithoudingsvermogen; het helpt (sport)prestaties te verbeteren, maar ook hele andere prestaties; dus al met al wordt je hele seksleven beter. Maca is verkrijgbaar in poedervorm en in capsules.

Naast maca heb je ook nog Libido vrouw van NHP, Mattisson Libido 4her 90vc, New Care Cupido 30cap die je libido verhogen. Check it out.



Maar als je dit allemaal niet nodig hebt kun je je waardebon natuurlijk ook inzetten voor één van de 186.938 (dit is een symbolisch getal) andere producten op Drogisthuis.nl en Vitaminen.nl.

Wat moet je doen om te winnen?
Laat ons in het onderstaande winactie-formulier weten waar je de waardebon voor in wilt zetten, en like de Facebook-pagina van Vitaminen.nl.

Bron, bron