Kerstwinactie #5: Beautybox voor jou en je vriendinnen

Gezicht door Vrouwen redactie

Het allermooiste, kleine, zwarte doosje die je elke maand van een geluksmomentje voorziet kun jij voor jezelf en voor je vriendinnen winnen! Wij mogen namelijk 5 keer de Beautybox weggeven. Elke maand verrast de Beautybox ons namelijk met een klein doosje ramvol met de mooiste beautyproducten van de mooiste merken. Elke maand is het weer een verrassing wat je krijgt (wat zorgt voor gierende zenuwen als je weet dat het weer één van de leukste momenten van de maand is). Wat altijd zeker is, is dan je 100% waar krijgt voor je geld.

Normaal gesproken kost de Beautybox maar €14,95 per maand inclusief verzendkosten. Elke maand ploft het zwarte doodje bij je op de deurmat. De inhoud is elke keer weer een verrassing, maar de inhoud is het dubbel en dwars waard. Wij mogen vijf exemplaren helemaal gratis en voor niks weggeven.

Wat kun je winnen?
We kunnen nog niet vertellen wat erin zit, want we hebben geen glazen bol die de toekomst kan voorspellen, maar dit kunnen we er al wel vast over vertellen:
- Met de Beautybox blijf je maandelijks op de hoogte van de nieuwste beauty-trends.
- Je ontvangt elke maand vijf producten van de leukste, mooiste en nieuwste beautymerken (extreem geschikt voor de beauty-liefhebber).

Wat je hiervoor moet doen?
Check het onderstaande winactieformulier op een desktop en tag op Facebook vier vriendinnen die volgens jou de Beautybox mogen winnen, like onze facebookpagina en deel het facebookbericht over deze actie.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.