Kerstwinactie #2: de Girlscene Box

Gezicht door Mariëlle

Wil je dit jaar eindelijk eens met een origineel cadeautje voor je vriendinnen en familie op de proppen komen, in plaats van dat je voor de honderdtachtigste keer met een fout dobbelspel aan komt zetten? Dan ben jij de uitgelezen persoon om deze prijs te winnen. Deze box kun jij namelijk voor jezelf en voor vier vriendinnen winnen.

Misschien heb je er al iets van voorbij zien komen bij ons, op verschillende andere websites of op televisie? Maar ons kleine zusje heeft iets heel groots: de Girlscene Box. Speciaal voor de feestdagen heeft Grilscene een limited edition box samengesteld. Dit doosje zit bomvol met beauty goodies naast al die goodies krijg je ook nog eens mega veel kortingen. Houd er rekening mee dat de Girlscene Box als zoete broodjes over de toonbank vliegt, want hij is hartstikke budgetproof. Maar voordat ze op kunnen raken hebben wij alvast vijf doodjes achterover gedrukt die we onder onze lezeressen mogen verloten.

Wat kun je winnen?
Elk doosje is uniek en heeft een andere inhoud. Maar we kunnen al wel een beetje vertellen wat je kunt verwachten, zodat je het je al een beetje kunt inbeelden:
- De box heeft een waarde van minimaal €250!
- Jij betaalt maar €10!
- Er zitten minimaal 4 beautyproducten in de box
- En meerdere kortingsbonnen
- Elke box is one of a kind en heeft een unieke inhoud die verschilt per box

Wat moet je doen?
Vul het onderstaande winactie-formulier in op een desktop en tag in een reactie op Facebook de personen voor wie jij deze box wilt winnen. Like daarbij onze facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt) en deel het facebookbericht over deze actie.

Heb jij niet het geluk dat je wint? Dan heb je wél het geluk dat de Girlscene Box maar €10,00 kost. Ga naar Girlscene.nl om hem te bestellen.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.