Kerstwinactie #8: een speciaal voor jou gebakken taartje van Claartje

Eten door Mariëlle

Wie Claartje niet kent omdat ze de oude hoofdredacteur van Vrouwen.nl is, kent haar waarschijnlijk wel van haar website Foodness.nl. Foodness.nl, iets met food inderdaad. En dat betekent inderdaad dat Claartje heel goed kan koken.

Omdat Vrouwen.nl heel lang Claartje’s baby is geweest hebben we natuurlijk nog nauw contact (lees: ze zit heel vaak nog aan ons bureau enzo en dat is heel gezellig). Toen we het over de winacties bij Vrouwen.nl hadden bedacht Claartje een briljante inzet vanuit haar: zij bakt een taart naar keuze speciaal voor de winnaar! Hoe cool is dat?!

Het enige wat jij dus hoeft te doen is via het onderstaande winactie-formulier laten weten welke taart je wilt, en wie weet ontvang jij binnenkort een speciaal voor jou gebakken Foodness.nl-taart! Vul het formulier in op een desktop.

En dit wil je want: die taarten van Claartje kennen we natuurlijk nog uit haar Vrouwen.nl-tijd en die zijn echt ge-weldig!

Psst: we raden de Sticky Sea Salt Chocoladetaart met caramel (ofzoiets) aan! En de worteltjestaart! En haar rauwe cheesecake! En één van haar fantastische brownies. Maar verder mag je het zelf weten. Succes!

Oh, we hebben hier nog wat suggesties:


Super snel filodeeg taartje met nectarine


Slanke en gezonde chocolade cake met courgette


Healthy appeltaart zonder suiker tarwe en lactose

We roepen wel heel leuk vanalles, maar het zou maar zo kunnen zijn dat Claartje toch een andere aanraadt in verband met vervoer en houdbaarheid.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.